Diskuse na téma Chlap nemá výdrž

14. 01. 2025 Tichavka Prostě sex

Ahoj holky, mám trochu delikátní otázku a zajímalo by mě, jestli máte nějaké zkušenosti s tím, když chlap nemá výdrž. 😅 Nejde mi o to, že by nebyl v pohodě, ale někdy prostě nevydrží tak dlouho, jak bych si přála. Zajímalo by mě, jestli některá máte nějaké tipy nebo osvědčené rady, co by mohlo pomoci nebo jak se s tím vyrovnat. Budu ráda za všechny zkušenosti a tipy. Děkuju moc! ❤️

Tichavka 20.01.2025

To vypadá dobře, prosímtě a jak to z toho e-shopu přijde zabalený? Já se trošku stydím toto objednávat, aby to nikdo nevěděl.

Sandriskaa Tichavka 21.01.2025

Úplně chápu, taky jsem tohle řešila. 😊 Ale neboj, z té supererekce to přijde naprosto diskrétně zabalené. Takže nikdo nepozná, co je uvnitř. Je to zabalené tak, aby obsah nebyl nijak vidět, takže se nemusíš vůbec bát, že by někdo něco zjistil. Mají to fakt promyšlené.

Sandriskaa 17.01.2025

Ahoj, úplně tě chápu, takové věci se řeší častěji, než by se zdálo. 😊 Můj muž měl podobný problém, a nakonec jsme se o tom otevřeně pobavili. Rozhodl se vyzkoušet přípravky na podporu erekce, a musím říct, že to pomohlo nejen jemu, ale i našemu vztahu. Cítí se teď sebevědomější a já jsem ráda, že jsme našli něco, co funguje.

Tichavka Sandriskaa 18.01.2025

Děkuju moc za odpověď, můžu se zeptat co konkrétně ten tvůj používá? Je nutný mít na to předpis? Nevím, jestli by to jeho ego zkouslo jít s tím k za doktorem.

Sandriskaa Sandriskaa 19.01.2025

Můj partner používá Runner gel z e-shopu supererekce. Je skvělý v tom, že ho můžeš použít bez lékařského předpisu, je to volně dostupný produkt. Stačí ho aplikovat přímo na oblast penisu, kde pomáhá zlepšit prokrvení a podporuje erekci. Vzhledem k tomu, že je to jednoduché na použití a nenápadné, určitě to nebude mít žádný vliv na jeho ego. 😄

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat