Diskuse na téma Jak často máte sex?

08. 12. 2024 Lilianne Prostě sex

Ahoj holky, mám takovou intimní otázku – jak často máte sex? My s partnerem ho máme bohužel jen jednou za měsíc, což mi přijde dost málo, ale on to prostě není schopný víc. Ráda bych to změnila a měla víc, ale nějak nevím, jak na to. Máte nějaké tipy nebo podobnou zkušenost? Díky moc za odpovědi.

kikinkadob 09.12.2024

Zdravím, chápu, že ti to přijde málo, a upřímně bych na tvém místě taky přemýšlela, co se děje. Možná bych se zkusila nejdřív zeptat partnera. Je to o tom, že nemá chuť, nebo spíš nemá čas a energii? Tohle je dost rozdíl, a podle toho se dá hledat řešení.

Lilianne kikinkadob 14.12.2024

No chuť by u něho i byla, ale spíš mu to často prostě nejde. Pak je z toho ještě víc ve stresu, tak to často radši ani nezkusíme.

kikinkadob kikinkadob 15.12.2024

Úplně rozumím, že je to náročné. U nás to bylo podobné, a co pomohlo, byl Red Power ze supererekce. Poprvé jsem to koupila já, aby to partner vyzkoušel, a musela jsem ho k tomu trochu popostrčit. Znáš ty chlapský ega. Teď už si to objednává sám, funguje to naprosto spolehlivě, řekla bych že nám to i otevřelo nové obzory :)

Jirka 14.12.2024

V důchodu 0

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat