Diskuse na téma Jak často máte sex?

08. 12. 2024 Lilianne Prostě sex

Ahoj holky, mám takovou intimní otázku – jak často máte sex? My s partnerem ho máme bohužel jen jednou za měsíc, což mi přijde dost málo, ale on to prostě není schopný víc. Ráda bych to změnila a měla víc, ale nějak nevím, jak na to. Máte nějaké tipy nebo podobnou zkušenost? Díky moc za odpovědi.

Jirka 14.12.2024

V důchodu 0

kikinkadob 09.12.2024

Zdravím, chápu, že ti to přijde málo, a upřímně bych na tvém místě taky přemýšlela, co se děje. Možná bych se zkusila nejdřív zeptat partnera. Je to o tom, že nemá chuť, nebo spíš nemá čas a energii? Tohle je dost rozdíl, a podle toho se dá hledat řešení.

Lilianne kikinkadob 14.12.2024

No chuť by u něho i byla, ale spíš mu to často prostě nejde. Pak je z toho ještě víc ve stresu, tak to často radši ani nezkusíme.

kikinkadob kikinkadob 15.12.2024

Úplně rozumím, že je to náročné. U nás to bylo podobné, a co pomohlo, byl Red Power ze supererekce. Poprvé jsem to koupila já, aby to partner vyzkoušel, a musela jsem ho k tomu trochu popostrčit. Znáš ty chlapský ega. Teď už si to objednává sám, funguje to naprosto spolehlivě, řekla bych že nám to i otevřelo nové obzory :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat