Diskuse na téma Léčba neplodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti s léčbou neplodnosti, protože se s manželem už delší dobu snažíme a zatím bez úspěchu. Jednou jsem sice otěhotněla, ale bohužel hned na začátku potratila. Snažíme se o miminko už více než dva roky, prošli jsme základními testy (manžel spermiogram, já vyšetření krve na zjištění zásoby vajíček, ultrazvuk), a i když u nás nebyly nalezeny závažné zdravotní komplikace, stále se nedaří. Začínáme proto zvažovat návštěvu kliniky asistované reprodukce. Zajímalo by mě, jak celý proces probíhá a také bych ocenila doporučení na kvalitní kliniku, která by nám mohla pomoci. Máte nějaké zkušenosti, případně víte, která klinika v Česku je považována za nejlepší?

Julie 15.12.2024

Zdravím, já můžu moc doporučit kliniku IVF ve Zlíně. Mají skvělé výsledky co se týče úspěšnosti léčby, klinika je moderní a hlavně bych vyzdvihla přístup doktorů i ostatního personálu. Věnovali se nám tam vzhledem k našim individuálním potřebám a cítili jsme, že nám opravdu chtějí pomoct. Rozhodně být vámi, tak tam zajdu alespoň na konzultaci a podle toho se pak můžete rozhodnout. Odpoví vám na všechny dotazy a všechno vám pěkně vysvětlí.

Lenka 17.12.2024

To ráda čtu, že máte dobrou zkušenost s touhle klinikou. Jsme tam s manželem objednaní po novém roce na první konzultaci a čím víc se to blíží, tak jsem nervóznější. Zároveň se ale i těším, protože na ně slyším jen samou chválu, takže doufám, že pomůžou i nám a že se ta naše situace někam konečně posune.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:24
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat