Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, chci sehnat dárkový poukaz na kufr či nějakou kvalitní cestovní tašku, máte s tím zkušenosti někde? A zároveň chci velký výběr, aby si mohla sestra vybrat, je docela náročná v tomhle a musí mít vše podle svých představ. :D budu ráda za jakýkoliv typy!
tak to je perfektní, hned si nějaký koupím, at to mám na ty vánoce z krku
Sandrisko, poukazy mají tady a rovnou několik, tak si můžeš vybrat! https://www.nejkufry.cz/darkove-poukazky/
určitě to přes nejkufry zkus, mají tam ted neskutečný slevy, kupuju ted dárečky na vánoce, tak se mi to uplně hodí. třeba bys vybrala taky nějaký, který by se ji libil a nemusela bys řešit poukaz :D
Ahoj, poukazy jsou nejlepší! Člověk si vybere podle sebe, což je fajn, protože některé lidi jsou hodně náročný v tomhle, uplně to znam. jinak já má kufr ze stránky nejkufry, kde mají kvalitní kufry a veliky výběr, tak se zkus podívat tam. Ale teda popravdě nevím, zda tam jdou poukázky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.