Diskuse na téma padající vlasy po porodu

02. 11. 2024 Tichavka Prosím o radu

Ahoj holky, potřebuju poradit. Po porodu se mi začaly úplně kazit vlasy. Hrozně mi padají, jsou suché a lámou se. Měla jsem vždycky krásné, zdravé a husté vlasy, ale teď mám pocit, že ztrácím každý den víc a víc. Jsem z toho už zoufalá a nevím, co s tím. Ráda bych zkusila nějaké produkty, které by mi pomohly, ale nevím, kde začít. Budu moc ráda za vaše zkušenosti a rady, co vám zabralo.

diana27 dnes 11:12

Ahoj, já měla po porodu uplně to samé! Vlasy mi šíleně padaly a byly suché a zničené. Co mi hodně pomohlo, tak jsem začala brát kolagen a speciální vitamíny na vlasy. Jinak u Donnahair forte vidím výsledky a k tomu používám olejíček Moroccanoil. Jsem konečně spokojená se svými vlásky!!

Sandriskaa diana27 dnes 11:16

Dneska zrovna objednávám šampon, kondicioner a termoochranný krém, bez čeho bych nosila snad nonstop na hlavě čepici :DD přeháním, ale jsem fakt spokojená a hned jak vidím, že mi dochází, musím objednávat další. Koukni na tohle, třeba se ti to zalíbí. Mají tam ted zrovna i výhodnou nabídku. https://www.notino.cz/kerastase/nutritive-darkove-balenipro-vyzivu-a-hydrataci/p-16231839/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwj4K5BhDYARIsAD1Ly2oGgJL361p4aEc2XjShGC5zwtBHOGNH_BD7nF-328uqNxBex0YGq30aAhpYEALw_wcB

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:16
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:14
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:11
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat