Diskuse na téma typy na Vánoční dárky

02. 11. 2024 Sandriskaa Prosím o radu

Ahojky, i když je to pro někoho moc zbrklé, já už přemýšlím nad Vánocemi a už ted mě stresuje co budu shánět. Dětem budeme dávat pejska pod stromeček, tak ti budou celý bez sebe, ale co nadělit třeba tchýni a takto ženám u nás v rodině, s tím si moc nevím rady. Pomožte :))

Lilianne 17.11.2024

Ahojky! To vůbec není zbrklé, naopak, čím dřív, tím líp – aspoň se pak vyhneš předvánočnímu shonu. 😊 Pejsek pod stromeček je krásný dárek, děti budou určitě nadšené! Co se týče tchýně a dalších žen v rodině, tak já bych doporučil něco praktického, ale zároveň potěšujícího. U nás se osvědčila kvalitní káva , většina lidí ji ocení, zvlášť pokud je chuťově zajímavá. Já jsem loni kupovala Blue Orca Fusion Salvador https://www.hama.cz/blue-orca-fusion-salvador-fazenda-roja-zrnkova-kava-1-kg-arabica-robusta-75-25--/ je to směs arabiky a robusty, chuťově perfektně vyvážená. Navíc je to balení 1 kg, takže vydrží i delší dobu. Tchýně si ji nemohla vynachválit!

kikinkadob 02.11.2024

Ahooj, ja klasický objednávám nějako kosmetiku, parfémy, to ženy vždycky uvítají. Už několik let spoléhám na notino, kde jsem byla zatím vždycky spoko, nejčastěji tam kupuju pletovou kosmetiku, séra a hydratační krémy, parfémy tedy. Ale musíte toho člověka aspoň trošičku znát, co používa, aby jste se netrefili uplně bokem. Jinak nezapomen se kouknout určite na slevy, někdy se vyplati. Hodně štěstí při vybíraní 🙂

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:42
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat