Diskuse na téma Podzimní botky

Ahoj holky, máte některá zkušenost s podzimními botami od Boty pro zdravou chůzi? Hledám něco pohodlného a zároveň stylového na každodenní nošení, ideálně aby to bylo vhodné i do deště a chladnějšího počasí. Co byste mi doporučily? Díky moc za tipy! :)

Avatar
Avatar
diana27 včera 17:40

Nazdárek, pokud hledáš podzimní boty, které jsou pohodlné, stylové a zvládnou i deštivější počasí, mohu ti doporučit Vintero Galaxy z nabídky Barefoot Saltic. Mrkni tady https://barefootsaltic.cz/produkt/vintero-galaxy/. Tyto boty jsou barefoot, což znamená, že ti poskytnou skvělou svobodu pohybu a přirozený pocit chůze. Jsou navržené tak, aby byly vhodné i do chladnějšího a vlhkého počasí, takže budou skvělým parťákem na podzimní dny. Navíc vypadají moderně, takže je určitě unosíš i na každodenní nošení. Rozhodně doporučuji, jedny páry mám nově doma :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat