Diskuse na téma Jak na voňavé prádlo?

12. 10. 2024 MilaKoutna Prosím o radu

Dobrý večer, prosím o radu, jak mít po vyprání prádlo voňavé? Mám pocit, že skoro nevoní a po žehlení necítím už vůbec nic.

Lilianne 17.11.2024

Dobrý večer, mám stejný problém a dlouho jsem hledala řešení, až jsem narazila na univerzální prací gel od Veniry https://www.venira.cz/venira-univerzalni-praci-gel-1000ml/ a můžu jen doporučit! 😊 Moc krásně voní, ale vůně zůstává v prádle opravdu dlouho, a to i po žehlení. Co mě nejvíc potěšilo, je jeho přírodní složení, které je šetrné jak k pokožce, tak k oblečení. Hodí se na všechny typy prádla a navíc má i antibakteriální účinek. 🌸

Elininka 16.10.2024

Zdravím, taky se přidám do diskuze a počkám na doporučení. Sama jsem zkoušela kde co, ale žádný zázrak to nikdy nebyl.

Agáta Elininka 20.10.2024

Holky, mě skvěle voní přírodní vůně Erbal. je to nádherná a silná vůně, stačí jedno malé víčko, které provoní celou várku prádla, prádlo voní o několik dní po vyprání, když ho beru ze skříně. Vůni koupíte na bellitia.cz.

Havlikova_M Elininka 21.10.2024

Taky používám jejich vůně do pračky a voní krásně. Zkoušela jsem vícero značek, ale tato voní nejlépe a hlavně dlouho vydrží www.bellitia.cz/prirodni-vune-do-bytu/vune-do-pracky/erbal-vune-do-pracky-kasmiri-200-ml.htm

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat