Diskuse na téma Záněty v krku a afty

Zdravím všechny, jak na opakované záněty v krku a afty? Máte někdo zkušenost? Co na to funguje?

Elininka 04.10.2024

Dobrý den, já mám dobrou zkušenost s orální mikroflorou Bac-Entos. Jak mě začne bolet v krku, nasadím ji a hned cítím velkou úlevu. Za mě je to super doplněk stravy, mrkněte na lekarnasenimed.cz, kupuju ji u nich.

Denisa5 Elininka 06.10.2024

Taky mám stejnou zkušenost - mě orální mikroflóru doporučila kamarádka a jak píše Elininka, skvěle funguje.

Dubova Elininka 09.10.2024

Holky, za mě je to skvělý doplněk stravy, o kterém se ale moc neví. Kdo ho nezkusil užívat, tak tomu fakt nevěří. Mám to stejně, jak už je tady napsáno - nasadíte při prvních příznacích nemoci a dostaví se úleva. Tady je kdyžtak můžete objednat www.lekarnasenimed.cz/lyzaty-a-enzymy/bac-entos-oralni-mikroflora-20-tablet

Dominka_K Elininka 17.10.2024

Holky, moc děkuji za doporučení na konkrétní orální mikroflóru :) Trochu jsem pátrala a všichni ji moc doporučují, takže mám objednáno :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat