Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, musím se podělit o zážitky. Objednala jsem si tělový krém od Hempz a musím říct, že jsem naprosto překvapená! Mám konkrétně krém s výtažkem z granátového jablka a ten nádherně voní. Ale to hlavní je jak skvěle hydratuje, nic lepšího jsem zatím ještě neměla. Vyzkoušejte taky, objednávala jsem to z oficálního eshopu www.hempzcz.cz Můžu jen a jen doporučit! *1*
Ja si na prodloužené vlasy pořizuju kosmetiku z clip-vlasy-levne.cz
Co říkáte na přírodní kosmetiku od PevoniaBotanica? Nedávno jsem byla v Praze v kosmetickém salonu a používali ji tam. Máte někdo nějaký přípravek doma? Kde ho koupit?
Taky chodím ke kadeřnici a vím, že používá tuhle kosmetiku :) Já jsem si objednala teda krém na vrásky a s ním jsem spokojená :) A objednávala jsem si ho z jejich eshopu :)
Z eshopu? Je to tento eshop? Pevoniaeshop.cz?
Ano Haapko, tak pevoniaeshop.cz, to je přesně ten e-shop, kde objednáš cokoliv od značky Pevonia :)
Ta pevonia to máte přírodní kosmetiku?
Ano je to přírodní :) Já si třeba myslím, že zrovna ta přírodní je nejlepší na trhu dle mého názoru, nebo spíše nejšetrnější pro tvé tělo :)
Já nemůžu posoudit, ale už jsem od pár lidí slyšela ji doma mají a hlavně jedna známá vlastní kosmetický salon a používá tam právě tuto řadu kosmetiky.
Já to mám právě taky od své kadeřnice, která mi o ní povídala a tak jsem to vyzkoušela a jsem za to ráda :)
Kosmetiku Pevonia jsem zatím nezkoušela, ale chci si už konečně koupit nějaký pořádný krém a né jen ty mé krémy, které opravdu nestojí za to…
Já jsem si z tama objednala tohle http://www.pevoniaeshop.cz/shop-item/detail/mattifyng-oily-cream, protože mám hodně mastnou pleť, tak jsem si říkala, zda mi opravdu ten krém zabere.
o te jsem jeste tede neslysela, ja mam kosmetiku priody hlavne i proto ze cela rodina mame bohuzel stesti na hluboke vrasky a tak se snazim se branit uz tedka. :) priody je take prirodni kosmetika koupila jsem i mamince a taky pochvaluje
Co se týče opravdu přírodní kosmetiky, tak za sebe můžu doporučit kosmetiku Lobey. Mám ty jejich pleťové krémy a jsou naprosto úžasné.
Tady tu kosmetiku vůbec neznám, ale kde seženeš velmi kvalitní přírodní kosmetiku, tak se podívej na stránky hristina.cz
Mně hodně sedly krémy od značky Lobey, s těma jsem fakt spokojená.
To je něco nového ? Jaký je tam výrobce ?
Jo ta je skvela, mam od nich tonik na akne, co me trapilo hlavne v lete a ted mam kremy i od nich a je to skvela kosmetika.
jakou kosmetiku od nich používáš ?
Nemáte zkušenost s nějakou protizánětlivou vodičkou ?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.