Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, chci se zeptat zda máte doma s vaším partnerem vyzkoušené nějaké přípravky na podporu erekce? Vím, že je to dost intimní téma přesto se ptám. Zajímalo by mě hlavně, zda tyto přípravky opravdu fungují, nebo je to jen marketing a jsou to takové předražené doplňky stravy.
Čauko, my jsem jich vyzkoušeli několik. Manžel vzhledem k jeho věku používá přípravky pro lepší stopoření. Určitě fungují, ale musíš si dávat pozor. Je to jak se vším., Doporučuji jít jen po prověřených značkách.
Ahoj a je něco co by si mi doporučila za tu značku? Já se v tom vůbec nevyznám. Občas něco vybafne v televizi akorát...
Manžel si objednává tady tento přípravek ze supererekce https://supererekce.cz/13-runner-gel-5-kusu.html On je spokojený a já taky. Víc nemám co dodat. Určitě tento funguje dobře:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.