Diskuse na téma Dětské závěsy

13. 09. 2024 Ella789 Prosím o radu

Dobrý den, zrovna doma dolaďujeme dětský pokoj a chtěla bych nějaké hezké dětské závěsy, nejlépe, abych si mohla říct vlastní rozměry. Máte někdo zkušenost? Dáte mi doporučení na dobrý e-shop?

Dubova 15.09.2024

Zdravím, já jsem vybírala na biante.cz, jde o českou firmu, vše si šijí a myslím, že nebude problém se s nima domluvit na vlastních rozměrech. Sama jsem se závěsama od nich spokojená, objednávala jsem jak do dětského pokoje, tak zatemňovací do ložnice.

Dominka_K Dubova 17.09.2024

Holky, taky na tento e-shop nakouknu. Co jsem si procházela různé diskuze na internetu, ženský si tento e-shop moc pochvalují.

PetrovaVladka Dubova 23.09.2024

Holky, taky jsem u nich objednávala závěs do dětského pokoje na míru a nebyl problém. Ušito bylo do cca 5 dnů a pak balíček rychle dorazil. Vše je skvěle zpracováno, můžu jejich práci opravdu doporučit www.biante.cz/p/detsky-bavlneny-zaves-na-miru-sandra-sa-375-zajeci-automobilove-zavody-na-mintovem

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:48
36 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat