Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, uvažuji o proteinové dietě, protože se mi nedaří zhubnout jinými způsoby. Ráda bych ale věděla, jaká je podle vás nejlepší cesta k trvalému hubnutí. Máte někdo zkušenosti s proteinovou dietou? Funguje to dlouhodobě, nebo je lepší zvolit jiný přístup? Děkuji moc za všechny rady! 😊
Ahoj, hele za mě je proteinová dieta skvělý způsob, jak rychle nastartovat hubnutí, a mám s ní dobré zkušenosti. Já jsem konkrétně vyzkoušela KetoDiet a opravdu mi pomohla. Princip proteinové diety je založený na vyšším příjmu bílkovin a nízkém příjmu sacharidů, což vede k tomu, že tělo začne spalovat tuky. Je to efektivní, ale stejně jako u každé diety je klíčové, jak se k tomu postavíš po jejím skončení. Jinak teda pro trvalé výsledky je důležité se po dietě naučit zdravě stravovat a hýbat. Když proteinovou dietu bereš jako odrazový můstek ke zdravějšímu životnímu stylu, můžeš si váhu dlouhodobě udržet. U KetoDiet se mi líbí, že mají plán, který zahrnuje i fáze po dietě, aby nedošlo k jojo efektu. Důležité je nevzdávat to a udržet si zdravé návyky i po skončení diety. Z mé zkušenosti to tedy funguje, ale klíč je ve vyvážené stravě a životním stylu i poté. 😊
Osobně jsem toho zkusila hodně a opravdu zhubnout a váhu si udržet se mi podařilo právě až s českou Ketodiet. Naučila jsem se s ní pravidelně a správně jíst, mám od nich super recepty a rady a doteď si od nich objednávám proteinové nápoje, pečivo a další dobroty :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.