Diskuse na téma Clip in

18. 08. 2024 Alecca Prosím o radu

Ahoj, chtěla bych si pořídit kvalitní clip in vlasy a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Kde jste je koupily a jaké byste mi doporučily? Jsou lepší z pravých vlasů nebo syntetických? A ještě bych se chtěla zeptat, jak snadná je manipulace s clipy? Jsem v tom úplný začátečník, tak bych ocenila vaše rady :) Těším se :)

Kamila 22.08.2024

Ahojky :) No, dívej... Pravé vlasy vypadají mnohem přirozeněji, lépe se s nimi pracuje, můžeš je stylizovat stejně jako své vlastní a vydrží déle. Já osobně mám skvělou zkušenost s e-shopem https://www.clip-in-vlasy.eu/, kde mají široký výběr a clipy jsou fakt kvalitní. Jinak, co se týká nasazování, tak si jen rozdělíš vlasy, připneš clip-in prameny blízko kořínků a pak své vlasy přes ně přehodíš, aby clipy nebyly vidět. Žádná věda :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat