Diskuse na téma Plánování svatby

15. 08. 2024 Dianadia Svatba

Ahoj holky, začínáme pomalu plánovat svatbu a já bych si to moc chtěla užít se vším všudy. Mohli byste sdílet tipy, co třeba vám pomohlo při plánování apod.? Moc děkuju :)

Mirka 10.09.2024

Jee tak to budu taky moc ráda za tipy :-) když budete sdílet i doporučení na svatební salóny v okolí Prahy budu moc ráda :-)

MajdaaD Mirka 17.09.2024

Já jsem dostala od nejlepší kamarádek krásný diář a poukázku na zkoušku šatů v tomhle svatebním salónu https://www.tyano.cz/ a musím říct, že to bylo to nej co mi mohly dát :-) nejen, že v diáři byla spousta tipů a rad, ale hodně mi to při plánování pomohlo a navíc jsem si tam vybrala naprosto dokonalé šaty a cítila se tam jako v pohádce :-)

Mirka Mirka 19.09.2024

Moc moc děkuju za skvělý tip. Koukám na jejich šaty a jsou nádherné :-) a ten diář je super věc, asi si ho sama objednám a zítra si tam hned zamluvím termín zkoušky ♥

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat