Diskuse na téma Podpora erekce

24. 07. 2024 Lilianne Prostě sex

Ahoj holky, používá Váš chlap něco na podporu erekce? Jaký na to máte všeobecně názor? Přijde vám to normální, nebo naopak to berete jako chlapovo selhání, když něco takového užívá?

Avatar
kikinkadob 25.07.2024

Ahoj, přijde mi to úplně normální. Naopak to beru jako projev silné osobnosti, když mužskej dokáže přiznat, že třeba potřebuje s nečím pomoct. Nejhorší je, když muži mají to jejich tvrdý ego, působí to až směšně. Jsem ráda, že ten můj takovej není a sám přišel s tím, že si začal objednávat pilulky.

Avatar
Lilianne kikinkadob 25.07.2024

A dala by si mi nějaký tip co máte doma vyzkoušenýho a je funguje to? Děkuju

Avatar
kikinkadob kikinkadob 25.07.2024

Lilčo, no máme toho vyzkoušenýho víc. Parner teda nebere nic na předpis, jen volně prodejné. Za mě je hodně spolehlivý eshop supererekce. Partner si tam objednává Red Power tabletky. To nám funguje naprosto skvěle :)

Avatar
diana27 kikinkadob 17.08.2024

Hezký večír :) Já souhlasím s Kikčou. Manža taky objednává ze supererekce. Vyzkoušeli jsme toho doma už víc, tohle je jeden z mála spolehlivých e-shopů, kde to není jen předražené placebo.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat