Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, používá Váš chlap něco na podporu erekce? Jaký na to máte všeobecně názor? Přijde vám to normální, nebo naopak to berete jako chlapovo selhání, když něco takového užívá?
Ahoj, přijde mi to úplně normální. Naopak to beru jako projev silné osobnosti, když mužskej dokáže přiznat, že třeba potřebuje s nečím pomoct. Nejhorší je, když muži mají to jejich tvrdý ego, působí to až směšně. Jsem ráda, že ten můj takovej není a sám přišel s tím, že si začal objednávat pilulky.
A dala by si mi nějaký tip co máte doma vyzkoušenýho a je funguje to? Děkuju
Lilčo, no máme toho vyzkoušenýho víc. Parner teda nebere nic na předpis, jen volně prodejné. Za mě je hodně spolehlivý eshop supererekce. Partner si tam objednává Red Power tabletky. To nám funguje naprosto skvěle :)
Hezký večír :) Já souhlasím s Kikčou. Manža taky objednává ze supererekce. Vyzkoušeli jsme toho doma už víc, tohle je jeden z mála spolehlivých e-shopů, kde to není jen předražené placebo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.