Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky holky, poslední dobou mám strašně špatné spaní. Navíc k tomu mám navečer vždycky silné bolesti hlavy. Nevím jestli je to teď tím vedrem. Ale nechci si pořád do nekonečna dávat ibalgin. Nemáte tip na nějakou přírodní cestu pro klidnější spánek? děkuji všem
Ahoj Sandro taky jsem v jednu etapu měla problém s usínáním. Někdy mi trvalo třeba i dvě hodiny než jsem zabrala. Během noci jsem se pak xkrát budila. Ráno jsem se cítila pak úplně rozbitá. Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit tyto kapsle https://www.notino.cz/zdravi/allnature/spanek-bylinny-extrakt-potravinovy-doplnek-pro-kvalitnejsi-spanek/ Je to na přírodní bázi, obsahuje výtažky z meduňky, šišáku a mučenky. Určitě nečekej zázrak hned po první kapsličce, ale cca po čtyřech dnech je výsledek fakt znát. Hodně se mi srovnal rytmus a v noci se vůbec nebudím. Já to beru pravidelně půl roku a cítím se jak vyměněná.
diana27
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.