Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)
Ahojky, je tu některá, která si prošla léčnou na IVF klinice nebo se vám všem podařilo otěhotnět přirozeně? My se už snažíme přes dva roky a pořád nic...
Ahoj, jediná nejsi, já otěhotněla právě díky IVF. Mám neprůchodné vejcovody, takže u mě byla pravděpodobnost přirozeného početí docela hodně nízká. Takže jsme šli rovnou na kliniku. Konkrétně sem https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti . A velká spokojenost, je to klinika na špičkové úrovni, kam se jezdí léčit pacienti i ze zahraničí, navíc přímo v budově kliniky je i hotel s možností ubytování, tak mi to přijde super, že je to vše v jedné budově a člověk nemusí nikde moc cestovat přes město.
A jak byste ohodnotila přístup k pacientovi? Zrovna tohle je odvětví medicíny, kde je potřeba o to větší empatie a citlivý přístup, mi přijde.
Holky, já bych chtěla taky radu - kde prosím objednat veškerou výbavičku na spolehlivém e-shopu? Kde rády nakupujete, mají vše skladem a za dobré ceny?
Já úplně nevím, co přesně sháníš, ale třeba kočárek nebo i nosítko, to jsem kupovala na shopu https://www.crystalbaby.cz/. Mají tam hezkou nabídku a třeba co se týká kočárků, tak mají opravdu hodně široký výběr :) My máme značku JOOLZ a perfektně mi vyhovuje :)
Já jsem veškerou výbavičku, ale i elektroniku (monitor dechu ...), kočár atd. objednávala na feedo.cz. Mají fakt všechno, velký výběr, super ceny, hlavně, když jste ve věrnostním klubu.
Taky na jejich e-shopu ráda nakupuju a výbavičku, včetně kočárku a autosedačky, mám taky od nich.
Holky, tam taky nakupuju - mám od nich kompletní výbavičku a tady kočárek. No a být u nich v klubu se fakt vyplatí, máte pak slevy na zboží, což je fajn www.feedo.cz/feedoclub
Holky, používáte některá Aniball? Jak moc ho nafukujete? Myslíte, že pomůže, když se udává, že se má nafouknout maximálně do 25 cm, když hlavička miminka má obvod 34 cm?
Podle mě je super a určitě pomůže. Znám ve svém okolí hodně maminek, co s ním před porodem cvičily a zpětně si ho chválily. Co se týče toho obvodu, tak tady jde hlavně o nácvik správného dýchání při tlaku na pánevní dno, ale s velikostí balonku se to nemá přehánět, zvětšování balonku za každou cenu ničemu nepomůže, protože k velkému rozšíření porodních cest může dojít až při samotném porodu, vlivem speciálních hormonů.
Maminky, měli jste někdo taky opravdu velké nevolnosti v těhotenství? Já už nevím co s tím, neudržím v sobě skoro nic, hledala jsem co by mohlo pomoct a našla jsem, že existuje lék na předpis Xonvea, který je bezpečný pro maminku i pro miminko, přemýšlím, že bych se na to doktorky zeptala. Nemáte s ním někdo zkušenost?
Zdravím, mě lék Xonvea zachránil od nevolností, takže ho rozhodně doporučím. Navíc je bezpečný i pro miminko, což je nejdůležitější.
Holky, prosím - po jak dlouhé době jste přestaly zvracet a dostavila se úleva? Budu ráda za komentář :)
Adéla - Už tak za 3 dny jsem cítila úlevu a po 14 dnech jsem zase normálně fungovala a jedla jako před těhotenstvím. Takže nástup účinku je rychlý, což je skvělé, protože se nemusíte trápit zbytečně dlouho.
Maminky, můžete mi prosím doporučit nějakou dobrou knížku nebo třeba kurz (klidně online), kde se jako prvorodička dozvím vše, co je potřeba vědět? O miminkám vůbec nic nevím a začínám mít už strach, abych něco nezanedbala až se malá narodí.
Skvělé jsou kurzy pro maminky od Evy Kiedroňové :) zkus se na to podívat, byla jsem na tom podobně a ty kurzy mě hodně posunuly :)
Má perfektní kurzy, to můžu potvrdit :-) na stránkách je i webinář zadarmo a já jsem od nich pořizovala i skvělý set s péřovou peřinkou a hnízdečkem (moc doporučuju) a k němu jsem měla tak super webinář :-)
Holky, moc díky za radu. Mám za sebou jeden kurz a jsem nadšená. Mám vyhlídnutý ještě jeden a moc se mi líbí i ta jejich výbavička pro miminka :) konečně se cítím připravená a můžu se začít naplno těšit :))
Holky, online kurz by se mi taky líbil, musím mrknout, co všechno nabízí a co by se mi líbilo :)
Dobrý večer, sama jsem už dva kurzy od paní Evy Kiedroňové koupila a stojí opravdu za to! Paní je odbornice, navíc je příjemná a vše podává takovou příjemnou a lidskou formou. Nepotřebujete ani předporodní kurzy nebo něco podobného, tyto kurzy od paní Evy Vám dají daleko víc.
Zdravím, zrovna mám za sebou první kurz paní Evy (balíček 1 - To nejlepší pro miminko od narození) a jsem nadšená! Předává všechny informace s takovou lehkostí a tak přirozeně, že mě to neskutečně baví. Ještě před shlédnutím jsem se příchodu miminka bála a měla jsem obavy, jestli to zvládnu, ale teď jsem si jistá, že ano a strašně moc se těším :) Tady máte odkaz na její stránky, kde najdete všechny online kurzy https://evakiedronova.cz/online-produkty/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.