Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)
Ahojky, je tu některá, která si prošla léčnou na IVF klinice nebo se vám všem podařilo otěhotnět přirozeně? My se už snažíme přes dva roky a pořád nic...
Ahoj, jediná nejsi, já otěhotněla právě díky IVF. Mám neprůchodné vejcovody, takže u mě byla pravděpodobnost přirozeného početí docela hodně nízká. Takže jsme šli rovnou na kliniku. Konkrétně sem https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti . A velká spokojenost, je to klinika na špičkové úrovni, kam se jezdí léčit pacienti i ze zahraničí, navíc přímo v budově kliniky je i hotel s možností ubytování, tak mi to přijde super, že je to vše v jedné budově a člověk nemusí nikde moc cestovat přes město.
A jak byste ohodnotila přístup k pacientovi? Zrovna tohle je odvětví medicíny, kde je potřeba o to větší empatie a citlivý přístup, mi přijde.
Holky, já bych chtěla taky radu - kde prosím objednat veškerou výbavičku na spolehlivém e-shopu? Kde rády nakupujete, mají vše skladem a za dobré ceny?
Já jsem veškerou výbavičku, ale i elektroniku (monitor dechu ...), kočár atd. objednávala na feedo.cz. Mají fakt všechno, velký výběr, super ceny, hlavně, když jste ve věrnostním klubu.
Taky na jejich e-shopu ráda nakupuju a výbavičku, včetně kočárku a autosedačky, mám taky od nich.
Holky, tam taky nakupuju - mám od nich kompletní výbavičku a tady kočárek. No a být u nich v klubu se fakt vyplatí, máte pak slevy na zboží, což je fajn www.feedo.cz/feedoclub
Holky, používáte některá Aniball? Jak moc ho nafukujete? Myslíte, že pomůže, když se udává, že se má nafouknout maximálně do 25 cm, když hlavička miminka má obvod 34 cm?
Podle mě je super a určitě pomůže. Znám ve svém okolí hodně maminek, co s ním před porodem cvičily a zpětně si ho chválily. Co se týče toho obvodu, tak tady jde hlavně o nácvik správného dýchání při tlaku na pánevní dno, ale s velikostí balonku se to nemá přehánět, zvětšování balonku za každou cenu ničemu nepomůže, protože k velkému rozšíření porodních cest může dojít až při samotném porodu, vlivem speciálních hormonů.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.