Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)
v čem je to teda specifické jakože k čemu je to teda dobré? Nebo to je jenom placebo? fakt se v tom nevyznám
Já když jsem byla těhotná a pak i když jsem kojila tak jsem brala www.femibion.cz a myslím že já i děťátko jsme měli všechno co bylo potřeba
chci se vás tady v diskuzi zeptat na rady a tip ohledně vitamínů a doplňků během těhotenství, s čím máte zkušenost?
Ahoj já už mimiko mám.. ale jsem máma začátečník... malá mi teď asi začíná rýmovat tak se dívám na internetu co je nejlepší pro takovéto prcky na rýmu... našla sem tyhle kapičky http://www.nasivin.cz/nase-pripravky/?pripravky=001 máte snimi zkušenost?
My jsme třeba přímo z Ostravy a do Babyplace chodíme moc rádi. Chodíme právě i na ty jejich veletrhy. Jako mám sice doma už skoro roční mimi, ale dětičky potřebují pořád něco a tam já vždycky seženu vše, co potřebuju.
Já se tam podívat byla. Ale já tak něja chodím na všechny ty veletrhy, co dělá Babyplace. Tenhle byl ale super, fakt hodně kočárků. Já teda už kočárek nesháním, ale kamarádka si tam vybrala. Jako dost jsme byly překvapený orientovaností personálu. Fakt se vším poradili.
No a co se jít podívat na nějaký veletrh? Ten Babyplace třeba veletr má teď v lednu https://www.babyplace.cz/veletrh/ a budou právě i ty sedačky.
Ahoj, já ti asi neporadím tu nejvhodnější. My ale máme tuto https://www.babyplace.cz/autosedacka-besafe-izi-kid-i-size-x2-plus-darek/ a jsme spokojeni. Jinak, jak jsem tu sedačku hledala, tak jsem viděla, že v Babyplace mají veletrh mimo jiné i autosedaček. Určitě stojí za návštěvu.
Dobrý den, za 4 týdy rodím a na pořadu dne je výběr té nejvhodnější autosedačky. Co jsem se tak dívala, tak na trhu je několik variant, zejména váhových. Jaký ten tip je pro miminko to nejvhodnější.
Ahoj, tak prvně ti moc gratuluju a držím palce, aby vše probehlo v pořádku. No a co se týká tvého dotazu… Byla ses na ty sedačky podívat? Krom té váhové kategorie se ty sedačky liší i velikostí. Pro ty miminka je prostě nejlepší kupovat sedačky postupně. Začít tou 0-13kg. My máme pro mimi tuhle https://www.babyplace.cz/autosedacka-kiddy-evolution-pro2/ a jsme s ní moc spokojeni.
Prosím co podle vás nejvíce funguje na posílení imunity?
Já většinou dám jen na vlastní zkušenost a zatím se mi nejvíce osvědčil Recreatin, který užívám a po celou dobu jsem nebyla nemocná a to jsem na to předtím trpěla opravdu hodně, navíc dodává tělu více než 100 biologicky aktivních látek.
Prodávají to normálně v lékárně, nebo se to musí objednávat někde z internetu?
Ano můžete to koupit v lékárně, kde se to běžně prodává, nebo také na eshopu http://www.bwy.cz/zbozi/64-recreatin.html
je tu někdo kdo chodí aktívně darovat vajíčka, nebo někdo, kdo byl na IVF a povedlo se to?
Holky šly jste některá po porodu na liposukci?... Jsem už rok po porodu a vím jistě že další dítě nechci... ale ráda bych se zbavila tuku v některých partiích a vím že přirozenou cestou to nedám... Je mi sympatická klinika Aesthevita v Praze, máte zkušenost? A šly by ste do liposukce?
Dobrý den, osobně jsem pro liposukci. Hlavní když se potom člověk cítí lépe. Sama jsem si na této klinice nechala udělat liposukci podbradku a jsem za to ráda, díky tomu se mi o dost zvýšilo sebevědomí a neschovávám krk v rolácích
děkuji a jak na klinice vše probíhalo?
První jsem si zavolala a dohodla se na termínu konzultace. Tam se mi věnoval pan doktor Pilka, který mi i potom dělal samotný zákrok. Na konzultaci mi všechno vysvětlil, a domluvil se termín předoperačního vyšetření a termín zákroku
hlavně to chce zadeček malého miminka pravidelně natírát krémem proti opruzeninám.
Ahoj, měla bych na vás dotaz. Zajímá mě, zda jste některá slyšela o poporodní pumpičce? Moje kámoška teď rodila v Kanadě. Rodila císařem a říkala mi, že si po něm nechala do ranky zavést kanilou jakousi látku (říkají tomu pumpička), která ji tu ranku umrtvila a ona necítila bolest. Neznáte něco takového? Dá se to koupit i u nás?
co to je? Tady jsem to nikde neviděla, neslyšela,prosím o bližší info
Holky, vím o co jde a docela jsem čučela, že něco tak skvělého existuje... Moje sestra teď rodila v Brně a mela císař. Objednala si ale jakousi pumpičku, kterou jí doktor po zákroku aplikoval. Ta pumpička do ranky vhání anestetikum, které ale umrtvuje jen tu ranku, nejde pak dál do těla, takže tě neoblbne a navíc nemá vliv na mléko. Tak to by mělo být ono. Jako hrozně si to pochvalovala a říkala, že bez toho už by teda na císař nešla.
Počkej, to je jako umrtvení jen té rány? Takže nehrozí pak nějaké otupění po podání toho anestetika? A co mlíko? Není tím ohroženo?
nene, není ohroženo. je to vyvinuto právě tak, aby to neuškodilo. Ale klidně to všechno prober se svým dr.
Dobrý den mam 1 rok starého chlapečka a v noci se mi kazdy 2 hodiny pořád budi stale kojim co mam delat uz jsem dost utahana a unavená dekuji za vase odpovedi a nazory
V těhotenství jsou důležité vitaminy a to jak pro vás tak pro miminko ;) od začátku těhotenství užívám femibion, který se užívá po celou dobu těhotenství a rozděluje se podle týdnů,na stránkách femibion.cz máte dopodrobna vypsané co v jakém týdnu je důležité ;) přeji hodně štěstí
Holky co by ste mi doporučily jíst pro správný vývin miminka?
Ahoj já jsem prala Femibion, tak ho vyzkoušej taky =) ;-)
A mě se pořád nedaří. Už sem začala i uvažovat o IVF.
Ahoj taky plánuju IVF, už máš nějakou vybranou kliniku?
Holky neklesejte na mysli, vyzkoušejte femibion, ten je léty ozkoušený, mnoho maminek už dky němu otěhotnělo.
Holky já sem byla na CAR Stellartu, ta koukněte na stranky, třeba vás taky zaujme www.stellart.cz
A v čem ten femibion je tak záztračný?
Femibionn obsahuje kyselinu listovou ve formě folátů, takže je lépe využitelná pro organismus. A pro otěhotnění je nepostradatelná.
Foláty a v čem jsou prospešné?
Já taky doporučuju výše zmi%novaný femibion. A sama bych se ráda zeptala co by ste mi doporučili na mazání bříška proti striím?
Ahoj holky co užíváte femibion, nevíte jak je to s tím metafolinem? četla sem že je to kyselina listová v jiné formě. Moc tomu nerozumím.
Ahoj tak určitě jsou důležité vitamíny. Důležitá je kyselina listová, omega kyseliny, antioxidanti. Zkuste Femibion, já ho beru už 3 týdny. Mají teď aji nějaká cenově zvýhodněná balení
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.