Diskuse na téma Probiotika

Ahojky chci se s vami poradit jestli pouzivate po antibiotikach nejake probiotika popripade s kterymi jste byli opravdu spokojeni? :) pouizivate i nejake probiotika jen po prodelani chripky a tak, vim ze kdyz uz mate vir v sobe tak je to znacka ze uz neco neni v poradku s telo se potrebuje branit. Poradte prosim diky :)

Jiřina 20.01.2015

Ahoj, já jsem užívala Biopron forte a byla jsem velmi spokojená. Jinak na tyto dlouhodobé problémy bych doporučila k těm probiotikům brát Wobenzym. Jednak podporují léčebné látky v atb a dále skvěle podporují imunitu a pomáhají léčit problémy přímo v místě, kde se v těle nachází. Brala jsem ho minulý rok, když jsem se léčila s opakující se angínou. Good luck:)

Niccol 12.01.2015

Ahoj ja jsem byla tedka hodne nemocna nejaky dva mesice za sebou a nemohla jsem se nemoci vubec zbavit. Doktor mi predepsal antibiotika trikrat za sebou a uz citim ze to melo na moje telo velkej napor!!! ale hned po druhym antibiotikach jsem si objednala z nutrashop.cz REVITIN 365 s ActiVinem amuzu rictze fakt super, hned mi to pomohlo jak jsem dobrala posledni prasek a nastartovalo mi to pekne telo! muzu rit ze i eshop mi hodne vyhovel ze jsem na posledni chvili menila adresu dodani, jsou moc hodni :)

olga.polka Niccol 19.01.2015

Ahojky, tyjo tak to uz jsi musela mit to telo poradne ochromeny. *2* ja se uz po jednech antibiotikach citim takova slaba natoz teda ty po trech! mrkla jsem na odkaz co jsi mi napsala a hned jsem si ho objednala. kdyz pomohl tobe tak urcite pomuze i mne. ;-) tak to je dobre ze i eshop tak skvele funguje divala jsem se ze je tam i hezky rozepsane slozeni a obsah produktů, coz je taky super! *4* moc ti dekuji za doporuceni

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat