Diskuse na téma Probiotika

Ahojky chci se s vami poradit jestli pouzivate po antibiotikach nejake probiotika popripade s kterymi jste byli opravdu spokojeni? :) pouizivate i nejake probiotika jen po prodelani chripky a tak, vim ze kdyz uz mate vir v sobe tak je to znacka ze uz neco neni v poradku s telo se potrebuje branit. Poradte prosim diky :)

Niccol 12.01.2015

Ahoj ja jsem byla tedka hodne nemocna nejaky dva mesice za sebou a nemohla jsem se nemoci vubec zbavit. Doktor mi predepsal antibiotika trikrat za sebou a uz citim ze to melo na moje telo velkej napor!!! ale hned po druhym antibiotikach jsem si objednala z nutrashop.cz REVITIN 365 s ActiVinem amuzu rictze fakt super, hned mi to pomohlo jak jsem dobrala posledni prasek a nastartovalo mi to pekne telo! muzu rit ze i eshop mi hodne vyhovel ze jsem na posledni chvili menila adresu dodani, jsou moc hodni :)

olga.polka Niccol 19.01.2015

Ahojky, tyjo tak to uz jsi musela mit to telo poradne ochromeny. *2* ja se uz po jednech antibiotikach citim takova slaba natoz teda ty po trech! mrkla jsem na odkaz co jsi mi napsala a hned jsem si ho objednala. kdyz pomohl tobe tak urcite pomuze i mne. ;-) tak to je dobre ze i eshop tak skvele funguje divala jsem se ze je tam i hezky rozepsane slozeni a obsah produktů, coz je taky super! *4* moc ti dekuji za doporuceni

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

36 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:43
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:47
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat