Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte nějakou odzkoušenou stránku? Dcerce se začíná trhat batoh, tak jí chceme na Vánoce koupit nějaký opravdu kvalitní, ale u nás ve městě nic nemají.
Baagl.cz má outlet a mají tam spoustu krásných batohů za výhodné ceny. Kupovali jsme tam oboum našim synům a jsou to fakt kvalitní batohy. Tak sdílím :-)
Kvalitní a moc hezký mají na nejkufry.cz
Já radši vybírám naživo…
To já taky, kdo jste z Prahy tak rozhodně stojí za to zajít do galerie Harfa.
Tam je super taky tam ráda chodím
Sportisimo.cz
Jestli jste si ještě nevybrala tak tady je dobrý výběr školních batohů :) http://www.rajhracky.cz/skolni-batohy-c1_1789_1795
Tak jsme objednali z doporučených stránek školní brašny, batoh už máme doma a už je nachystaný po stromeček. Koupili jsme Walker, vypadá moc pěkně - omyvatelný,pevná záda i popruhy a skvěle řešený uvnitř, tak doufám, že bude spokojenost.
Mohla by jsi napsat jaký tip a pak jak se dcerce líbil? Dcera má 27. ledna narozeniny a budeme kupovat batoh, chceme jako překvápko, ale zatím jsem nenarazila na žádný který by mě nadchl.
Ahoj, tak jsme výběrem trefili skvěle, dceři se moc líbí. Máme tento http://www.skolnibrasny.cz/detail.php?zbozi=3606303
Tak odzkoušen máme český TOPGAL, ovšem nikoli s dobrou zkušeností. Cena ok, úložné prostory ok tak z 80%, ovšem REKLAMACE nejsou zrovna tím,, čím se mohou chlubit. Po cca 3 měsících používání se roztrhala látka, v níž má být i dle jejich instruktážního videa umístěna lahvička s pitím. Opravili to tak, že to vypadalo jak oprava od tříletého dítěte a do reklamačního protokolu napsali, že je tímto reklamace zamítnuta a příště už se nebudou ani obtěžovat to opravovat. Po necelém roce nošení se pro změnu uvolňují popruhy na ramena, takže je neustále utahujeme.
můžu doporučit www.skolnibrasny.cz objednávali jsme odtud v červenci a bez problémů
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.