Diskuse na téma Snaha o miminko

13. 06. 2024 Dubova Chceme dítě

Dobrý večer, pokoušíme se už nějakou dobu o miminko, ale nedaří se :( Bojím se, že je u mě nebo partnera problém. Na jakou kliniku se obrátit, kde dělají důkladná vyšetření a pomůžou?

Avatar
Avatar
Ella789 17.06.2024

Zdravím, my se obrátili na kliniku Repromeda - měli jsme s manželem stejný problém. No a na klinice nám doporučili nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy, na základě kterých nám doporučí to nejlepší pro nás. My jsme si nemysleli, že by bylo něco v nepořádku, ale až testy ukázaly, že byl problém u manžela. Co si pamatuju - dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/#panda-carrier Otěhotnět se mě podařilo naštěstí hodně rychle, jsou tam prostě odborníci.

Holky a test se provádí z čeho? Jde o odběr krve nebo to je něco složitějšího? A měla jste prosím u nich pocit, že chtějí pomoct nebo šlo spíš o to, aby jste tam nechali co nejvíc peněz?

Avatar
Ella789 24.06.2024

Tento test provádějí z krve, takže jde o odběr krve, nic složitého. A o peníze jim nešlo - s partnerem jsme od začátku měli fakt pocit, že jim na nás záleží a že opravdu chtějí pomoci. Určitě jim nešlo jen o to vydělávat, to podle mě klinika Repromeda nemá zapotřebí.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat