Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Můžete poradit, která z těch mnoha vyjde nejlépe????
Ahoj, hele, to je dost těžké takto říct, protože každému bude vyhovovat něco jiného :-/
To má Kačinka pravdu, přemýšlela jsi třeba o konzultaci s poradcem na hypotéky? Je to něco podobného jako finanční poradce …. Já třeba spolupracovala s panem Ing. Vladimírem Weissem…
No já sice mám svého finančního poradce, ale ten mi narovinu řekl, že by mi sice mohl pomoct, ale že se zaměřje spíše na pojištění apod a že do toho moc jít nechce… vím, mám upřímného poradce :D
No nejlepší bude když si prostě zajdeš na pobočky jednotlivých bank nebo si dopodrobna projdeš stranky a diskuze a tak si udělaš souhr a vyjde ti co tě výjde dobře.
Teda já jsem to tak udělala a myslím, že jsme dobře vybrala :)
Ahoj já sem si nedávno udelala hypotéku u mého poradce v Ostravě, jsme s manželem spokojeni strašně moc, mužů doporučit opravdu. Dám ti tu kontakt na něho kdyby si chtěla poradit: 735 088 284
Kromě bank bych do toho klidně zahrnul i nebankovní firemní půjčky i z těch se dá vybrat docela slušně.
Já bych teda po bankách nechodila, protože než by jsi to celé prošla a pozjišťovala, tak by si se z toho nejdřím zbláznila :-/ Nechat si přeba poradit od poradce a pak si to sama potvrdit, to by nemusela být špatná strategie :-/
A můžete mi třeba někoho navrhnout? Nebo jak jste to řešily?
Tak zkus se třeba mrknout na hypotekomat.cz a tam napiš, přidělí ti poradce podle kraje kde bydlíš a s ním si sjednáš schůzku… Uvidíš, jestli ti to sedne nebo ne, ale já s nimi byla spokojená, konkrétně s Ing. Weissem, jak jsem to tu už zmiňovala…
Doporučuju finanční poradce. Vím, že spol. OVB a brant Saic and co. je skvělá.
Zdravím, já rozhodně souhlasím s poradcem… My jsme teda refinancovali ve spolupráci s Nikolou Tomko, taky hypoteční poradkyně a bylo to pohodlnější než kdybychom to řešili sami a docela jsme i ušetřili….
Super, díky Vám všem za reakce, my jsme se teda shodli, že to budeme opravdu řešit s poradcem :P
Taky připojím svou zkušenost s hypotekomat.cz !!!!!! Refinancovali jsme s jejich asistencí, bez potíží, nemuseli jsme nic řešit !!! Pro laiky nejideálnější řešení !!!!!
A ještě jeden dotaz a už fakt nebudu otravovat :P byl některé z Vás přidělen pan Ing. Ondřej Souhrada? :P
Ahojky, my jsme s ním refinancovali, byl to moc příjemý pán…
Díky, Kristýnko, už nebudu otravovat :D
My jsme se třeba ohledně Hypotéky radili s paní Šárkou Škařupovou a hrozně nám pomohla! Opravdu nám vybrala tu nejlepší jakou jsme mohli mít :)
Mi třeba příjde hrozně riskantní si někde brát hypotéku nebo všeobecké půjčku…
Riskantni je platit najem. Malo kdo si to uvedomuje,ale roky utecou a najednou bude clovek zit jen s penze. A pak se vam muze stat, ze budete mit sotva na ten najem.
Ale tak není přece úplně ideál třeba platit pořád nájem a dávat ty peníze vlastně do ničeho, to je lepší si půjčit a splácet třeba tu hypotéku a po čase je byt tvůj, teda alespoň mi to příjde rozumnější než nájem :)
presne tak elpsi cpat do sveho :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.