Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Můžete poradit, která z těch mnoha vyjde nejlépe????
Kromě bank bych do toho klidně zahrnul i nebankovní firemní půjčky i z těch se dá vybrat docela slušně.
Ahoj já sem si nedávno udelala hypotéku u mého poradce v Ostravě, jsme s manželem spokojeni strašně moc, mužů doporučit opravdu. Dám ti tu kontakt na něho kdyby si chtěla poradit: 735 088 284
Teda já jsem to tak udělala a myslím, že jsme dobře vybrala :)
No nejlepší bude když si prostě zajdeš na pobočky jednotlivých bank nebo si dopodrobna projdeš stranky a diskuze a tak si udělaš souhr a vyjde ti co tě výjde dobře.
No já sice mám svého finančního poradce, ale ten mi narovinu řekl, že by mi sice mohl pomoct, ale že se zaměřje spíše na pojištění apod a že do toho moc jít nechce… vím, mám upřímného poradce :D
To má Kačinka pravdu, přemýšlela jsi třeba o konzultaci s poradcem na hypotéky? Je to něco podobného jako finanční poradce …. Já třeba spolupracovala s panem Ing. Vladimírem Weissem…
Ahoj, hele, to je dost těžké takto říct, protože každému bude vyhovovat něco jiného :-/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.