Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, máte některá clip in culík? Jak byste ho hodnotila, jde to poznat, že není váš?
Ahoj, já clip in culík miluju :-) Nemám problém se svými vlasy, mám je pěkně husté a hooodně dlouhé, ale když si je vyčešu do vysokého culíku, tak pak ta délka už není nic moc. A právě proto jsem se rozhodla vyzkoušet clip in culík a jsem nadšená. Mám tento: https://www.clipinhair.cz/446-clip-in-culik-100-lidske-remy-vlasy-60cm-cerny.html a jsem fakt moc spokojená. Normálně si uděláš culík ze svých vlasů, pomocí takových zobáčku do svého culíku připneš clip in, obmotáš kolem "začátku" culíku pás se suchým zipem a pak tam je takový jakoby boční pramen, který obmotáš nakonec, aby nebylo vidět to upevnění a je to. Drží to dost pevně, někdy culík nosím třeba i na sport a úplně v pohodě. Vzhledem k tomu upevnění a k tomu, že to jsou pravé lidské vlasy si myslím, že nemá nikdo šanci poznat, že culík není tvůj.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.