Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké jste která měl na sobě? Nějak se prvotně nedokážu rozhodnout, jaký typ, než vůbec půjdu do salónu zkoušet :-O
Já můžu doporučit ten salon DD Models, jejich webovky jsou saty-svatebni.cz :) kamarádka si je nemohla vynachválit :)
Taky jsem cca. Před rokem jsem si byla půjčovat šaty zrovna v tom dd models v Praze a taky nemůžu říct, že bych nebyla spokojená…hrozně hodné prodavačky, fakt super :)
A ty sis tam půjčovala svatební šaty? :)
Taky bych asi u svatebních šatů volila spíše půjčení než koupi, ale na tom DDModels, mají hrozně krásné plesové šaty!!!!
ano, je půjčovala, protože jsem si říkala, že mi neoplatí si je kupovat…:)
Ahoj, ja zitra mirim vybirat svatebky do centra Adina v Letnanech, uz ho tady taky nekdo zminoval, tak jsem zvedava, pak napisu dojmy, ale hrozne se tesim:-)
Tak jaké to tam bylo? Já se právě taky rozhoduju, kde řešit svatebky a Adina je jedna z možností, tak jsem zvědavá:-)
Tak jsem si pripadala napul jako princezna z pohadky a napul jako pretty woman, jak kolem ni litaji v jednom tom obchode:-) V Adine jsou hrozne prijemni, dokazou presne odhadnout, co a jak bude komu sluset, ja si nakonec vybrala saty, ktere maji pres cely korzet az na ramena krajku a jsou proste uzasne - jemne, nezne, uz se tesim, az pojedu na zkousku a budu si je moct zase obliknout:-)
To je pravda, že ty plesové tam jsou opravdu hezké … :)
Ahoj, jestli jedete do Adiny v Letňanech, můžete se stavit do Čakovic zkusit šaty co prodávám z mojí svatby co byla v květnu.:-) Napiště mi na těchto ztránkách a můžeme se dohodnout. https://www.beremese.cz/market/svatebni-saty/fqp5/svatebni-saty-z-usa/
Mne se hrozně líbí tyto
Já si šaty nakonec nechám ušít, aby byly přesně podle mých představ. Teď hledám šperky a doplňky pro ženicha k obleku. Líbil by se nám dřevěný motýlek, k tomu kšandy a pro mě nějaké hezkounké dřevěné náušnice, abychom ladili. Máte někdo zkušenost, kde vyrábí hezké a kvalitní dřevěné doplňky?
To by se mi pro ženicha taky líbilo. Já si šaty asi taky nechám šít.
Podívejte se sem https://www.bewooden.cz/svatebni-sety/ mají vyloženě stylový svatební sety – motýlky, kšandy, manžetový knoflíčky :-)
Poradili byste mi, kde si nechat udělat svatební oznámení? Budu ráda za web se kterým máte zkušenost
Taky vybírám tak budu ráda za tipy.
Koukněte na https://www.svatbomilka.cz/ mají krásný návrhy oznámení nejen na papír a klidně ti udělají i oznámení přesně podle tvého návrhu, dá se to na jejich stránce snadno vytvořit :-)
Skvělý, moc děkuju za odpověď, fakt se mi to líbí
Máte někdo tip na dobrý svatební salon? Ráda bych šaty, ale potřebuji poradit a hlavně nemám úplně konfekční velikost.
Já mohu doporučit saty-svatebni, vybírala jsem u nich a byla jsem moc spokojená. Paní je profesionál, dobře poradí a hlavně pozná, co na jakou postavu je vhodné.
A jsou schopní i šaty upravit?
Ano, je to v ceně půjčení. To se mi líbí, že nemusíš platit nic navíc.
Holky, trochu obnovím diskuzi :) Prosím o pomoc 😊 Hledám svatební salon, kde by měli krásné svatební šaty i pro nevěsty s plnější postavou. Na svatbu se moc těším, vše plánuji, ale najít šaty, ve kterých se budu cítit pohodlně a zároveň krásně, je pro mě docela výzva. Máte nějaké doporučení na salony s širším výběrem šatů pro plnoštíhlé nebo na ty, které se na tento typ šatů specializují? Ideálně v Praze a okolí, ale nevadí mi si i trochu zajet. Děkuji moc za všechny tipy!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.