Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím zakládám tuto diskuzi, protože bych zde ráda posbírala vaše zkušenosti s prodloužením vlasů. Kde vlasy koupit a kterou metodu zvolit? Děkuji :-)
Ahojky já sama mám vlasy prodloužené a jsem s nimi moc spokojená. Kamarádka mi doporučila vlasy z tohoto eshopu clip-in-vlasy.eu a musím říct, že jsem ráda že jsem do toho šla. Konečně mám krásné dlouhé vlasy :-).
Ahoooj, no :D ono záleží na tom, co od prodloužení očekáváš a jakou máš péči o vlasy v plánu :) Pokud hledáš cenově dostupné a rychlé řešení, tak super jsou clip-in vlasy. Ty se snadno nasazují a můžeš je nosit jen, když chceš :) Dobrou zkušenost mám s obchodemhttps://www.clip-vlasy-levne.cz/, kde mají kvalitní vlasy za rozumnou cenu :) Pokud chceš něco trvalejšího, můžeš zvážit metody jako keratin nebo pásky. Ty se ale doporučují spíš u odborníků v salonech, aby výsledek vypadal přirozeně. Každá metoda má své plusy a mínusy, takže je fajn zvážit kolik času chceš věnovat úpravě účesu 😊
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.