Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo zkušenosti s tím ohřívačem láhví? http://www.alenkaobchod.cz/detail/univerzalni-ohrivac-lahvi-premium/ ? Moje sestra má dvojčátka a bohužel žádné mlíko, tak by se jí to mohlo hodit :-/ :)
Ta ohřívačka je super akorát přemýšlím jestli spíš nepořídím ten přístroj na přípravu mléka Perfect prep. Hrozně mě zaujalo to, že mi to připraví mlíčko do dvou minut v teplotě akorát pro miminko, přefiltruje si to vodu, no vypadá to úžasně, takže spíš pořídím teď tohle a pak jak budou aktuální příkrmy, tak koupím tu ohřívačku na skleničky.
Kde ji budeš kupovat jestli se můžu zeptat ? Dívala jsem se tady u nás a neviděla jsem ji tu na obchodě :(
Já si ji budu kupovat z trendy baby, ale když se podíváš na jejich stránky, tak tam mají kompletní seznam prodejnců :) www.tommeetippee.cz/#m_kde_nakoupit
Děkuji moc, tak to si budu muset do Brna do Funbaby, protože tady u nás toho moc není a značku TT tu vůbec nemají.
Holky tak teď nevím jestli si mám pro malou pořídit ohřívačku kojeneckého mléka, nebo rovnou ten přístroj na přípravu kojeneckého mléka?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.