Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Čauky, máte někdo vyzkoušený přípravek Duanwood Red Reishi? Nebo víte o něm něco? Nejlépe o jeho vlivu na vysoký krevní tlak. Díky
Ahojky Jarčo, já jsem s tím přípravkem taky moc spokojená, právě jsem ho doporučila jedné kamarádce, co má hrozný problémy se spaním a je pak věčně unavená. A určitě je to dobré i na imunitu, to je taky jeden z důvodů, proč jsem to začala brát, takže očekávám, že chřipkový období přečkám mnohem líp než loni! :)
Skvělé zprávy, zatím chřipkám odolávám, tak uvidím, až bude větší nápor, ale po zkušenostech tomu věřím :)
Díky, už to nějakou dobu beru a zafungovalo to, musím říct, cítím se ted mnohem lépe, co ty Sandrisko? :) Mělo by to být dobré snad i na imunitu, nevíte o tom? Myslím, že jsem to někde četla, tak jsem zvědavá až přijdou zase chřipky.
Já jsem to objevila tady: www.superionherbs.cz :) Dejte pak vědět, jaké jsou výsledky :)
Jé holky to zní dobře, kdo taky dnes nemá problémy s nespavostí, taky bych to ráda vyzkoušela, můžu se zeptat, kde se to dá koupit? Děkuji
Tak to je výborné slyšet, že to vážně tak funguje. Díky za reakci
Ahoj, kamarádce to někdo doporučil právě na vysoký krevní tlak a moc si to vychvaluje, celkově získala takovou rovnováhu a pomohlo jí to i s problémy s nespavostí apod.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.