Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jaká probiotika doporučíte užívat po nemoci a antibioticích? Jaká značka je má nejlepší?
Výborná probiotika jsou tyto www.simplebiotix.cz Doporučím si koupit 3 měsíční kúru, já ji teď mám za sebou a cítím se fakt skvěle.
Zdravím, užívám od H2 Europe- H2 Probio. Jsou s molekulárním vodíkem, takže se rychleji a lépe vstřebávají. Beru je dlouhodobě a jsem velmi spokojená s účinky. Zlepšilo trávení, trpěla jsem i na časté nadýmání a to také zmizelo. Celkově se cítím mnohem lépe.
Jak často je užíváte a kde se dají koupit? Klasicky v lékárně?
Objednávám je zde https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/, teď i v akci 1+1. :) Přes kamarádku jsem se registrovala, takže výrobky jsou ještě levnější. :) Kupuji si i H2 HirudoVital, takto právě i na zimu. Ten je také skvělý. Oba podporují imunitu, obranyschopnost. :) Jinak probiotika užívám pravidelně. Na ty opravdu nedám dopustit. Mohla jsem díky nim přestat brát i léky od dr. :)
Moc děkuji za doporučení - na tyto probiotika Simplebiotix čtu všude jen dobré recenze, takže si je objednám a vyzkouším je.
Dobrý večer, taky tato probiotika užívám - dostala jsem na ně doporučení od kamarádky a skvěle mi zafungovaly na zažívání, nafouklé břicho i na imunitu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.