Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kvalitní kartáč na vlasy - jaký? :)
Záleží na tom, jaké máš vlasy, jemné husté, kudrnaté… Já třeba používám běžný kartáč na vlasy Techno Line 175
Já mám hodně husté kudrnaté vlasy, takže já používám hřeben s velkými mezerami, abych to vůbec učesala :D A to ještě za mokra :D
Já mám takové normální vlasy, většinou jsem používala hřebeny, ale moc se mi líbili kartáče, jen vždycky byly takové umělé, já ani nevím, jak bych to řekla .. :)
Tak to by se ti možná mohl líbit ten můj: http://www.puls.cz/techno-line-175.html
Jojo, přesně něco na tento styl, už jsem si jeden sehnala v kadeřnických potřebách a konečně je to něco co stojí za to :-/
Já taky teď už většinou nakupuju v kadeřnických potřebách, mají tam kvalitnější pomůcky, hlavně teda nůžky, hřebeny…. :)
A nakupujete v jakýchkoliv kadeřnických potřebách, nebo máte nějaké vytipované? :)
Já nakupuji na Praze 5 v kadeřnických potřebách, ale jen v těch právě, mají tam kosmetiku Nouvelle, kterou jinde neseženu... :)
Já zase jen objednávám na puls.cz, několik různých kosmetických přípravků i hřebeny, dokonce i žehličku a fén jsem si tam už koupila :-O
Díky za typy, já už jsem taky narazila na kadeřnictví a vyzkoušela jsem nějakou masku a docela dobrá, tak snad bude sloužit i dál :)
www.notino.cz
Máte někdo prodloužené vlasy? A kde jste je kupovali?
Já jsem chtěla si nechat prodloužit vlasy, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala.
Ahoj, já mám kartáč s fénem freylish a vyhovuje víc, než ten klasickej co mám v práci v kabelce. I suché vlasy trošku nastříkám sprejem, a pak ty horní párkrát přejedu se vzduchem.
Foukáte místo fénu jen kartáčem? Zajímalo by mě, jestli se to dá, přemýšlím nad koupí, děkuji
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.