Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, nevíte jak se dá nechat odstranit nežádoucí tetování? Jenom laserem? A nemáte zkušenost, jestli je to moc bolestivé a kolik to tak stojí? Děkuji
ahoj, na kralovstvizen.cz jsem ted nekdy zahlidla soutez o poukazky na odstraneni tetovani. Snad jsem aspon trochu pomohla :-)
Ahoj,mám tetování a chci ho nechat odstranit,procházím různé recenze,ale nejsem z toho moudrá,nachal si z Vás někdo odstranit tetování na klinice VS Lasera Plzeň?Díky moc všem za info.*1*
ahoj, já jsem si nechala odstranit tetování tady odstraneni-tetovani-laserem. cz Jsem naprosto spokojena a výsledky jsou úžasné :)
Ahoj, a vazne ti to zmizelo uplne? Mohla bych poprosit fotku? Dekuju:)
Ahojky, a tady v tomto centru dělají i laserové odstraňování vrásek, nevíte? :-) ze stránek jsem pochopila, že je to v Plzni? to se mi hodí a taky, když tady chválíte ty pány doktory a personál, tak si říkám, že bych taky zašla tam :-) n vráskách jste teda náhodou někdo nebyli?
Děkuju moc, za radu :-) tak snad nějakou tu bolest kdyžtak přežiju, hlavně abych se toho konečně zbavila :-) koukala jsem na ty stránky a ceny se mi zdají taky v pohodě, a ta klinika, cos posílala, je dobrá? :-) je tam hlavně příjemný personál, to je dost důležité...
Jo, ta je právě dost dobrá :-) před tím, než jsem tam byla já na tom oddělání tetování, tam byla mamka na odstranění pigmentací na rukou, to je dost podobném principu, takže mě na to pak trochu "připravila" psychicky, o co půjde atd. a právě říkala, že tady na té klinice byli všichni hrozně milí a když měla nějaký dotazy nebo tak, tak že jí se vším poradili a vysvětlili, prostě dobrý, no takže jsem tam pak šla taky :-)
Jo, ještě k dalším otázkám, bolestivé to příliš není, jde o to, jaké je to místo, některá prý bolí trochu víc :-) a cena je odvozená od toho, jak velká plocha se ošetřuje, tady se podívejte, kolik chtěli třeba tam, kde jsem byla já http://www.vslasera.cz/cenik/ já myslím, že je to dobrá cena, oproti různých neúčinným krémům a kapslím, co jsem vyzkoušela před laserem, určitě ;-)
No, já jsem byla na laserovém odstranění o jiném nevím a ani jsem se teda o to popravdě moc nezajímala :-) s tím laserem to bylo úplně v pohodce, jde se teda na několik sezení, ale zase to máš pak opravdu úplně pryč, není po tom ani stopy :-)
Dobrý den, stačilo vám jedno sezení ? děkuji :)
Agáto, myslím že jedno asi úplně nestačí, pokud to chceš mít definitivně pryč, spíš tak dvě tři :-) ale zase je to potom fakt úplně nepoznatelné, že člověk někdy nějaké tetování měl, takže to za to stojí, řekla bych ;-)
Nojo, to je jasné, máš pravdu, mně nevadí tam zajít víckrát (pokud to nebude vyloženě desetkrát nebo tak :-D) jen se tak zajímám, abych věděla, do čeho jdu, aspoň trochu :-P :-D takže díky za všechno info, je to pro mě velká pomoc :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.