Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli jste některá z Vás zažila manželovo povýšení? Ráda bych mu dala nějaký dárak, aby věděl, jak moc mě to těší a jak si toho vážím :)
Ahoj Kačinko, já to zažila a nejlepší dárek k povýšení je nějaké luxusnější a kvalitnější pero :)
Pero je dobrý nápad, kupovala jsi mu nějakou konkrétní značku? V obchodě nebo na internetu? Vzala jsi ho s sebou k výběru nebo jsi se spolehla na svůj úsudek? :)
Šli jsme spolu po obchodech, ale žádné mu nepadlo do oka… Pak se nazlobil a sedl k internetu :) Našel si tam eshop, na kterém byl krásný výběr a jedno se mu tam zalíbilo, tak jsme ho nakonec objednali :)
Je pravda, že indyž to není nic tak důležitého, tak by si měl vybrat to, co se mu líbit bude … Zkusím ho vzít po okolních obchodech a uvidíme, co z toho bude :)
Tak jsme dopadli jako ty :D Vůbec mu žádné nepadlo, můžeš mi poslat odkaz na ten obchod, co jsi našla ty? Třeba najdeme štěstí tam :)
Zkus se podívat na takovéto hodinky http://www.emotio.cz/hodinky-abart-8 :) Tyto hodinky jsou vyhlášené svou kvalitou a oceněným čistým designem, tak třeba si tam vyberete :)
Tak ty hodinky jsou opravdu luxusní… :) Zkusím je dnes ukázat doma a uvidíme reakci :)
Přeji hodně štěstí s vybíráním a dej vědět, jak to dopadlo :)
Tak si nakonec vybral konkrétně tyto http://www.emotio.cz/locman-stealth-cerno-modra-76.html# úplně k němu padly, tak do toho jdeme :) Dokonce získáme slevu 35% na celý nákup při koupi těchto hodinek, když zadáme kód Loc0614 :) Děkujeme za pomoc a radu :)
To nemáš vůbec za co, jsem ráda že jsem mohla pomoci :)
Zdravím, chtěla jsem se zeptat co by jste koupili tchánovi? Je to docela aktivní člověk, bydlí v domečku, ale pořád nevím co mu koupit, manžel to moc neřeší, ale přeci jen koupit mu víno nebo něco podobného na 70 je docela blbé :/
Proč by byla blbá láhev vína? :) Já si myslím, že to špatný nápad není, ale na druhou stranu pokud je to kutil tak bych mu koupila něco užitečného do zahrady třeba nějakou brusku nebo vrtačku, se podívej na strányk Conrada a třeba tě něco inspiruje :)
Jak jsem se tak dívala tak ta stránka se opravdu zabývá vším, a prosímtě ty sis z tama už někdy něco objednávala? :)
Ano, už jsem z tama objednávala :) kupovala jsem si z tama věci do zahradního jezírka, plus srandičky pro kámošky :) pročpak? :) A co jste nakonec tchánovi koupili? :)
No jen mne zajímá, jak dlouhé jsou dodací doby a zda nevíš zda nedělají s vrácením zboží nebo s reklamcí zboží problém. Srandovní předměty?
nepřemýšlela jsi nad nějakým fotodárkem? nebo třeba nafocením aktů?
Já budu kupovat dovolenou do Dominikánske republiky tam se manžel chce jet podívat a už o tom mluvi docela dlouho takže tim mu určitě udělam velikou radost.
Ahoj poohlížím se po smartphonu pro dceru ale jsem omezená častkou 5000 mate někdo smartphone v této cenové relaci?
Z dominikány se těd vrátila šéfka, ukazovlaa nám fotky a vypadalo to bombasticky!
Ahoj dámy určitě chodíte někdo do sauny, výřivky v Praze. Máte nějaké doporučení, kde bychom si mohli s manželem pronajmout welness, abychom tam byli sami a v klidu si užili regeneraci?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.