Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, jdu si pro radu. Co vám pomohlo na suchý, krepatý, polámaný vlasy prosím. Barviva jsem se sama a zničila jsem je… děkuji
Ahoj, pokud to máš vysloveně fest zničený, tak fakt chvíli rozhodně nebarvit jak píše Alča. Doporučila bych ti použít nějakej balzám s keratinem. Já používám tento https://www.notino.cz/syoss/keratin-intenzivni-kondicioner-s-keratinem/
Rozhodně nějaký čas nebarvit, zastřihnout, zajít do salonu a probrat to přímo s odborníkem a pak jít přímo pro kosmetiku, kterou vybere. Jinak používejte určitě ochranu proti teplu, když je fénujete nebo žehlíte. Já jen fénuji a doporučuju Freylish. Je lehký, navolíte si teplotu ze 4 stupňů, jsem s ním spokojená.
Nad fénem od nich přemýšlím už od dubna, stále vybírám a stále mám ten starý svůj :D Ale už je to nutnost, protože mám pocit, že mi ten doma shoří :D Tak do něj půjdu, našetřeno mám, líbí se mi vzhledově a i funkčností.
Zašla bych do nějakého studia, kde by vám s tím poradili spíš.
Zkus řadu Bonfire od Tomas Arsov, mně to zocelilo vysisovanou platinovou blond. Teda par chlupů na hlavě…
Zkus řadu
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.