Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, daly byste mi tip na soukromé jesle v Praze? Dostala jsem nabídku z práce, abych se vrátila dřív na zkrácený úvazek a přemýšlím, jak to udělat.
Maminky, tak moc děkuji za doporučení na jesličky Trojská labuť - malou mi vzali od října, takže jsem moc ráda. Navíc se mi tam fakt moc líbí, o dětičky se starají zdravotní sestřičky a není jich moc, takže malá bude mít maximální péči. Fajn je i to, že se děti seznamují s angličtinou.
Tady máte odkaz přímo na jesličky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut Najdete tam všechny důležité informace.
Holky, taky o jesličkách přemýšlím - napíšete mi jak je to tam s placením, jestli se to dá a kde bych našla více informací?
Mrkněte na jesličky Trojská labuť - dneska jsem tam na dopoledne měla dcerku a byla nadšená. Děti se seznamují i s angličtinou a jsou tam perfektní tety.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.