Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojte, potřebuji radu - chodíte někdo na antigravity jógu? jak to probíhá a jak se vám to líbí? chtěla bych to vyzkoušet, ale nejsem si jistá, trochu se bojím, abych natrefila na dobré lektory… nemáte tip?
No je to cvičení v takových zavěšených sítích :-D na začátku ti lektorka seřídí síť na tvou výšku a pak se normálně cvičí, je to super protažení a relax, ale i posilování celého těla, takže pokud chceš nějaké ty svaly :-D můžeš se zkusit podívat na fitko kam chodím já, tady http://www.poledance-praha.cz/kontakt/
Ahojky, máte nějaký dobrý tip, kam na jógu v Brně? Ráda bych zkusila různé druhy jógy, než jen klasickou, ta je na mě moc klidná :-D
Já chodím na power jógu do zone4you. Taky potřebuji něco energičtějšího než klasikou jógu :-D ale zároveň tu jógu dělám ráda, protože má po ní člověk takový pěkný protáhlý svaly, na rozdíl třeba od posilování. No prostě za mě jóga dělá krásnou postavu :-) Mrkni sem na jejich lekce https://zone4you.cz/salove-lekce/, mají tam i jiné druhy jógy, než tu power.
Já létající jógu miluju <3 vyhovuje mi daleko víc než ta klasická :-) a je pravda, že musíš zapojovat svaly celého těla, takže pokud plánuješ chodit pravidelně, tak můžeš potom čekat nějaké ty výsledky v podobě pěkné postavičky :-D
Hej, je to úžasný, určitě ji zkus :-) i když třeba normální jógu moc nemusíš nebo moc neznáš, tak to vyzkoušej, je to sice v něčem podobný, ale v dost věcech zase jiný... a to létání je fakt hrozně uvolňující, zapomenu vždycky na problémy, na starosti, na stresy a taky miluju záverečný odpočívání a protahování v síti, kdy je tam člověk celej jakoby zabalenej :-D
Děkuju moc všem za reakce a zkušenosti a taky za doporučení :-) hned jak mi tady Hajanka napsala, tak jsem si podle odkazu našla to studio a zašla tam a jsem moc spokojená, antigravity je prostě bezva věc, moc se mi to líbí, doufám, že u toho vydržím co nejdýl :-D
Ahoj holky, chci se zeptat na té Křižíkové mají i poledance http://www.poledance-praha.cz/poledance/? A byly jste tam někdo na poledance? Protože já to chci vyzkoušet a mám celkem strach, není tady někdo kdo s tím chce začít a je z Prahy, že bychom třeba šly spolu? :-)
Jo, mají tam poledance, já tam na něj chodím, je to tam super, moc příjemné lektoryk tam jsou, jinde jsem to ani nezkoušela, jak se mi tam líbí :-) jestli je to u tebe stále aktuální, tak klidně spolu jít můžeme :-) napiš mi kdyžtak soukromě do zpráv a můžem se domluvit :)
No, jak to tady čtu, vypadá to všechno bezvadně, ale není to přece jen nějak nebezpečné? Co když se člověku stane, že z té sítě prostě vypadne ven? :-O Jak jsou ty sítě vysoko pověšené, když jste říkaly, že se ještě vždycky nějak seřizují?
Ne, myslím že když budeš poslouchat co říká lektorka a řídit se tím, tak se ti nic nestane a kdyby ses tam náhodou zamotala nějak, tak ona ti samozřejmě pomůže :-D a ty sítě nejsou nijak moc vysoko, když stojíš, tak by ti ten dolní okraj, když ho stáhneš, měl dosahovat zhruiba na bedra :-)
Jo, dobré, děkuju :-) koukla jsem se radši ještě na nějaké video, abych si to dokázala představit a nijak moc vysoko to opravdu není :-) jen mám trošku obavy z těch prvků, co se dělají hlavou dolů :-D abych to zvládla :-O ale zase je to dobrá výzva :-P
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.