Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj holky, moje dcera se chce naučit hrát na kytaru a já vůbec nevím kterou kytaru koupit a kde nejlépe. Myslíte, že by jste mi mohli poradit a pomoc? Děkuji
Ahojky, a na jakou kytaru se chce naučit hrát? Na elektrickou, akustickou? A kolik by měla tak stát ta kytara, podle toho se nejspíš dovede vybrat vhodná kytara… ale myslím si, že na naučení se stačí nejdřív nějaká obyčenější a navíc ani nevíš jestli ji to bude bavit, tak by bylo zbytečné teď kupovat kytaru za velký peníze, když třeba po půl roce dcera přijde s tím, že se chce naučit hrát na bicí :D tak na to opatrně ;)
Ahoj, promiň za opožděnou reakci, ale bohužel jsem se nedostala na diskuzi pořádně dřív než teď ;) no chtěla by na obyčejnou k táboráku, to je asi akustická né? Nebo jak se jim říká… a tak amximálně za deset tisíc bych teď koupila kytaru…
Ahojky v pohodě, jo jo to je akustická :D za deset tisíc určitě seženeš nějakou parádní akustičku ;) koukala seš už někde na netu a máš nějaké tipy?
Na netu jsem koukala a hodně mi to házelo na servr www.kytary.cz a tam je teda pořádný výběr :D vůbec jsem nevěděla kam tam dřív skočit… :D ale na pár kousků jsem tam narazila, které se mi zdály být dobré… cenově mi přišly dobré kytary Oscar, ale jestli jsou kvalitní a dobré to nemohu posoudit… :/ co myslíš? Stály by za to?
Já si myslím, že by za to stály, kytary Oscar jsou dobré ;) a spokojenost by u nich mohla být… ale finální rozhodnutí je na tobě, nebo jsi našla ještě nějaké dobré kytárky?
No pokukovala jsem pořád, ale nejvíc teda přijdou v hody ty kytary oscar, tak teď už se jen rozhodnout kterou z nich bych teda koupila :D to bude asi nejhorší, jsem hrozná co? :D
Nejseš hrozná, jen vybíravá ;) :D a to je u nástrojů potřeba. Tak si kup tu Oscar kytaru, ty jsou dobrý. ;) koukni se, vyber si, kup si a hreej :D neéé v klidu si vyber ;) :D
No tak jsem se rozhodla pro tu kytaru oscar, tady tuhle tu http://kytary.cz/oscar-schmidt-og1/HN123189/ snad bude dceři vyhovovat a hraní ji pude. Ještě se chci zeptat je zapotřebí něco k tomu dokoupít?
Tak co, jak se hraje? Promiň, že píšu pozdě, ale dřív to nešlo ;) no divej zapotřebí je toho vždycky dost ;) koukni se na jejich stránky, tam určitě najdeš co je potřeba dokoupit nebo mít ke kytaře ;) http://kytary.cz/kytary/prislusenstvi-pro-kytary/
Tak jsem koukala a týjo no dost věcí co je asi potřeba dokoupit. Teď spíš řeším co je nejdůležitější a nejpotřebnější, víš jak moc peněz není…
Jasný chápu, peníze jsou zlo, no tak nejdůležitější je podle mě mít na začátek náhradní struny, kdyby náhodou ti prdly ty které máš a je dobrý mít i obal na kytárku, aby se jí nic nestalo. Nikdy nevíš kdy spadne bo co se přihodí při cestě a tak… A tohle se docela finančně dá zmáknout a koupit…
No myslím si, že ten obal se hodí, před týdnem mi tady lítal malý od bráchy a bum kytara hapala, ale naštěstí se jí nic nestalo… ;) tak bych tomu mohla příště zabránit, koupit teda obal… a nebo malého lépe hlídat :D ale to uhlídat nejde… je jak střela, mno takže obal chci koupit… Myslíš, že na tom servru kytary.cz je to cenově dobré, nebo bych sehnala i někde lepší?
No vidíš jak je obal důležitý :D jasně tam jsou dobré obaly seženeš tam i to 500, mají tam cenové rozlišení fakt od málo po hodně :D tam si určitě vybereš ;) a obal čím dřív, tím líp!!!
No jasné… tak jsem koukala a koupila jsem si obal, háá a už je snad dceřina kytárka v bezpečí :D vyšel mě na nějakých 600 a přijde dobrý, co myslíš? http://kytary.cz/fender-traditional-series-dreadnought-gig-bag/HN148574/ jinak jsem koupila i trsátka rovnou, ať se to pošle poštou při jednom ;) no a ještě teda řeším ladičku… ale nevím jestli bude potřeba… ;)
Jeej, ten je v pohodě, to si koupila dobře ;) trsátka máš tak to je pecka mno a ladička je určitě potřeba! Pokud nemáš ultra dobrý hudební sluch ;)
To víš že bude potřeba!!! Bez ladičky to není možné, to bys nenaladila a hrála falešně a kdo ví co ještě k tomu ;) ladičku opravdu potřebuješ, pokud nejseš teda ultra prosík, ale neřekla bych ;) :D bez urážky!
No tak když to teda není bez ní možné ;) tak se nedá nic dělat, no tak mi prosím nějakou doporuč nebo poraď… ale prosím ať není moc drahá, teď si fakt nemůžu dovolit dávat moc peníze na koníčky a zábavu :/ nějak na mě dopadla krize no… tak prosím kdyžtak co nejlevnější jestli je to možné…. Ale zase aby byla dobrá no :D
No jasný, chápu, peníze jsou zlo :/ takže to chápu,no a co třeba tahle, ta je dobrá ;) http://kytary.cz/korg-aw-3g-bk-pitchhawk/HN144587/ tak kukni a myslím že bys ji mohla rovnou vzít ;)
Supeééér!!! Pecka, bomba!!! Tak to by mohlo být všechno ne? :D tak snad už se bude hrát dobře a bez problémů a všechno bude v pořádku tak jak má ;)
Rozhodně, věřím tomu, že je to cajk a všechno tak jak má být, takže tak díky a měj se hezky a pozdravuj pocestný bo jak se to říkává :D ;) čauééééééééééééc
www.alza.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.