Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, holky nedávno jsem si začala barvit vlasy ale asi neskutečné trpí, jsou zničené, lámou se a vůbec nevím co s tím. Prosím Vás moc, poraďte..:(
Určitě doporučuju vlasy nebarvit, nechat si barvu odrůst, jít do kadeřnictví na ozdravné masky, nepoužívat kosmetiku, co zatěžuje vlasy a trošku strihnout. Nepoužívat žehličky bez nastavení teploty, nechat vlasy proschnout volně nebo lehce dosušit fénem. Mám od Freylish, s tím jsem spokojená, stejně tak i s jejich kulmou a žehličkou. Nepálí a netrhá vlasy.
Od nich používám šampon a kondicionér, vyhovují víc, než předražené značky.. Šampon vlasy pěkně hydratuje a lesknou se.
Koukala jsem na ten šampon, když jsem si brala fén, podle recenzí vypadá, že je dobrej. Vyzkouším
Doporučím kromě kvalitní kosmetiky koupit i nějaký kvalitní kolagen. :) Osobně používám KK kolagen. Vlasy si barvím klasicky, ale přijde mi že mi hodně pomohl, vlasy mám pevnější, přestali mi tolik padat. Samozřejmě to má účinky i na pleť, nehty a klouby, což je plus. :) Navíc obsahuje i kyselinu hyaluronovou, plus vitamíny, takže za mě super.
Ano ten mohu také doporučit, sama ho užívám už cca 9 měsíců. Je potřeba brát ho dlouhodoběji, samozřejmě za měsíc Vám nic fungovat nebude z těchto doplňků. Mě baví kolik příchutí mají, že si je mohu otestovat na malém vzorku a dle toho se rozhodnout pro celé balení. Plus do toho novinky a limitky a že se jedná o kolagen navržen, jak to říct, ženou z lidu. :) A funguje!
Za mě je určitě dobré přejít na přírodnější barvení a celkově i kosmetiku co je přírodní, pečující, šetrná. Našla jsem si po nějakým průzkumu barvy od Khadi a i jejich kosmetiku na vlasy a to je teda pecka. :) Dlouho jsem z něčeho neměla tak velkou radost. :)
Ty jsou super. Ajurvédská receptura je určitě pravý ořechový nejen pro vlas,y přece jen jezdí se tam lidi očišťovat, takže jsem po nich sáhla taky. Šmapony jsou nádherně voňavé. A je to poznat už i po umytí, že ty vlasy jsou jinačí, lepší. Časem se mi o hodně zlepšily, přestaly se mi třepit konečky a vlasy mám celkově lesklé a hladké.
Čauky Kateřino, jestli bych mohla něco poradit, tak mám nejlepší zkušenost s tímto, ty produkty obsahují vše, co si poničené vlasy zaslouží, jmenovitě třeba vitamin E, keratin nebo para olej. Mně to funguje skvěle, tak pokud bude zájem, přikládám odkaz : https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-architekt-pro-chemicky-ci-mechanicky-poskozene-vlasy/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.