Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, mám dost jemné a řídké vlasy a slyšela jsem od známých, že prý kvalitu vlasů může ovlivňovat kromě přípravků i výběr hřebenu… Myslíte, že je to pravda? A jaké používáte hřebeny? Nemáte nějaký tip? Děkuju
Taky mám dost řídké vlasy a chtěla bych si je nechat zahustit pomocí clip in, ale... Jsem vůči tomu docela skeptická, opravdu budou držet a nepůjde to poznat? Nechci, aby všichni poznali, že mám nadpojené vlasy.
Neboj, když se dobře nasadí, tak nikdo nic nepozná. A nasadit je taky není obtížné. Myslím, že jediné, v čem může být problém je ybrat správný odstín. Já si clipy objednávala z Clip-vlasy-levne. U mě s odstínem zas takový problém nebyl, vlasy mám černé :D... Ale vím, že nabízí možnost, kdy jim ty pošleš fotku svých vlasů mailem a oni ti na základě toho pomůžou s výběrem.
Ahojky holky, mohu požádat o radu? Potřebovala bych poradit ohledně kvalitního kulmofénu. Můj starý dosloužil a teď hledám nový, který by mi pomohl vytvořit krásné a objemné vlasy. Máte nějaké tipy na značky nebo konkrétní modely, se kterými jste spokojeni? Na co si mám při výběru dávat pozor? Já ho používám skoro obden, hned jak si umyju vlasy, hned po něm sahám. Jinak si vlasy už ani nedokážu upravit. Tak budu moc ráda za info.
Ahoj, co já denně používám, tak to je horkovzdušný kartáč. Koupila jsem si tento https://freylish.cz/products/kulmofen a musím říct, že super. Vlasy jsou díky němu nadýchané, účes vypadá skvěle :) Takže to je moje must have, bez čeho se opravdu neobejdu :)
Ahoj, jaké kartáče používáte na prodloužené vlasy prosím. Máte ty se štětinami nebo nějaké speciální? Děkuji
Mám se štětinami z clipinhair a vyhovuje maximálně, česu s tím vlasy i dceři, už bych neměnila. Netahá mi to moje vlasy z příčesků.
Přišel mi v půlce února a je boží, moc pěkně češe a necuchá. Takže moc moc děkuji za doporučení
Já používám tento a je pravda že mi to netrhá vlasy https://www.notino.cz/tangle-teezer/the-original-kartac-pro-lamave-a-namahane-vlasy/p-433697/?gclid=CjwKCAjw-eKpBhAbEiwAqFL0mtKpyxO4PE-nbliNbkCEFOTf3aPNuhM99hx0Mz2fddQaPYQ0p_un2xoCYFEQAvD_BwE. Už bych jiný nechtěla
Tangle je nejlepší, nepoužívám už pár let nic jiného. Letos ho asi zase dostanu, psala jsem si jeziskovi :D
Ahoj všem, holky, nosíte někerá clip in? Já bych si je docela koupila, ale zajímala by mě péče o ně? Jak se o ně starat? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu, kde mě ta nabídka zaujala... Tak klidně prosím info přímo k tomuto shopu a jejich příčeskům :)
Určitě si to chce nechat poradit, mám s kančími štětinami třeba.
To já jsem si koupila kartáč s kančími štětinami a to je úplně o něčem jiném :) koukni na myfeminity.cz jsou nejen krásně udělané, ale hlavně na vlasy je super.
nevím jestli je to pravda ale já používám tangle teezer,který mě nekudlá a vlasy hezky rozčeše,ale mrkni na notino tam je velký výběr všech možných kartáčů/hřebenů
Jo jo doplnek stravy od rosenpharmy
Co obsahuje ze jsou po tom vlasy lepsi??
Nez hreben bych potrebovala poradit neco na to aby e i vlasy zlepsili, hrozne se mi trepi a lamou...berete neco nato?
máte někdo tenhle hřeben? tangle-teezer dcera by ho chtěla na vánoce.díky
Tyyy jo, oni na luxusnichvlasech mají Alternu? To je vlasovka, co jsem si kupovala, když jsem dělala aupair v USA, to si musím hnedka objednat:-) Moc díky:-)
Zkus luxusnivlasy.cz - tam mají jenom originály.
Holky, a nemůžete mi doporučit nějaký obchod, kde seženu ten originál? Moc děkuji!
Tangle Teezer je hrozně fajn věc, jen je potřeba dávat si pozor na napodobeniny, s těma bys moc spokojená asi nebyla..
Ahoj, prosím, je Tangle Teezer opravdu takový zázrak, jak se všude píše? Chtěla bych ho koupit sestře na narozeniny, protože má pravdu husté a ještě takové napůl vlnité a napůl krepaté vlasy a rozčesávání nesnáší, ale nevím, jestli vážně funguje tak, jak se slibuje...díky!
Ja Tangle Teezer mam a jinym hrebenem uz se ani neumim ucesat. Krasne rozcesava, netaha, vlasy uhlazuje a krasne se po rozcesani lesknou. A taky maji super design, mam doma tri:-)))
Takové věci si nechávám poradit od kadeřnice.Mám teda prodloužený vlasy, ale i tak bych si koupila v salonu. Beru tam vše v péči na vlasy.
Já mám teda kančák odtud http://www.pilniky-darky.cz/19-kartace-vlasy, nemám ho sice nijak závratně dlouho, ale zatím jsem spokojená a hřeben je v dobrém stavu, takže asi dlouho nebudu pořizovat nový :-) jde o to, co komu vyhovuje no :-)
No, já teda používám už dlouhé roky dřevěný přírodní hřeben s kančími štětinami a nemůžu si je vynachválit :-) vlasy jsou pak krásně lesklé a neelektrizují jako z těch umělých :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.