Diskuse na téma fotky

01. 07. 2023 Sandriskaa Prosím o radu

Ahojky, ráda bych se zeptala do čeho dáváte fotky, aby jste nemuseli vrtat do zdi? Ráda bych si udělala v pokoji rodinné fotky, ale vzhledem k tomu, že jsem v nájmu, tak zde nechci vrtat. Jsou nějaké varianty bez vrtání prosím?

Jarka 13.12.2024

Holky, SOS, obnovuji diskuzi!!! Doba pokročila a já prosím o tip na kvalitní zpracování fotoobrazu. Objednávaly jste některá v poslední době? Od koho? A spokojenost? Budu ráda za každou radu :) Díky moc.

Věra Jarka včera 18:48

Ahoj, pokud hledáš kvalitní fotoobraz, určitě mrkni na Impresi.cz. Objednávala jsem u nich nedávno a jsem moc spokojená – plátno je pevné, barvy krásně syté, a napnutí obrazu bylo precizní. Navíc mají široký výběr rozměrů, takže si můžeš vybrat přesně podle svých představ. Za mě skvělá zkušenost, obraz vypadá opravdu profesionálně. Určitě doporučuju :)

Maruška45 27.11.2023

Ahoj, co tak nechat z fotek udělat leporelo, a to potom vystavit třeba na poličce? My to tak v nájmu měli - hezká se dají udělat na Laab. Nebo mě ještě napadá možnost natáhnout provázek a fotky na něj připínat pomocí kolíčků.

Zdena 02.07.2023

Ahoj byla jsem na tom stejně a dlouho jsem hledala způsob jak fotky vystavit a přitom nevrtat a nakonec jsem našla tento eshop https://rameckuj.cz/ . Rámeček má lepící proužek, takže ho jednoduše jen nalepíš a nemusíš vrtat do zdi.

Sandriskaa Zdena 03.07.2023

Tak to e přesně to co hledám, nikde jsem na to nenarazila. Moc děkuji hned jsem si rámečky objednala a těším se až mi dorazí :-).

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat