Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den. Je tu někdo, kdo má zkušenost s krosnami husky? Dostala jsem k Vánocům dárkový husky poukaz a moje stará krosna už je trochu pro ostudu, tak bych si asi vybírala tam. Máte vytypovanou nějakou konkrétní? Děkuju
Ahoj. Já doporučuju tuhle=) http://www.huskycz.cz/batoh-expedicni-giro-60l-cervena-d2559.html. Příjemně se nosí a i když táhneš víc věcí, tak netlačí do zad, což mě pro mě dost důležitý.
No, tak s ohledem na cenu a kvalitu taky doporučuji nej kufry!
Pěkný den, potřebuji radu. Přítel si přeje k vánocům batoh na túray. Můžete prosím dporučit shop, kde vych h´mohla vybrat? P.S.: cenově tak, aby mi zbylo i na další dárky ;) Díky
Zkuste se podívat na nej kufry :) Tam mají pěkné, kvalitní a hlavně cenově dostupné věci :)
Mohu doporučit shop nejkufry. My od tam máme super batoh www.nejkufry.cz/eshop/2121/batoh-travelite-basics-daypack-xl-6905-10
Je ten batoh kvalitní? Vydrží?
Ve Sportisimu jsou kvalitní krosny
a nezna zde nekdo batohy z thabag.cz?
ja thebag.cz znam. co mas v planu koupit?
Dobrý den, máte vyzkoušené nějaké aktovky které nestojí jmění a jsou vhodné pro dětská záda?:-P
my mame tuto http://www.thebag.cz/produkt/studentsky-batoh-satch-hip-flip/
podle jakých kritérií vybíráte batoh pro prcka? :)
no my především podle barvy, aby se synatorovi libil, ceny a kvality.
no holky tak to moc moc doporucuji web stranku www.thebag.cz super veci tam maji
holky chci koupit synovi batoh, mate nejaky tip?
na thebag maji aji krosny? Nemohu je tam najít
Ahoj, chtěla bych koupit synovi nový batoh do školy, nosí v něm hodně věcí, nevíte o nějakém co by dobře seděl na zádech?
Jak je starý váš syn? dělají se různé velikosti batohů :-)
No půjde do třetí třídy, první aktovka co měl, tak moc dlouho nevydržela a zdálo se mi, že je také hodně těžká
Tak se mrkněte na www.bagmaster.cz, dělají hodně dobré batohy a akotvky pro děti, do školy se hodí :-)
to je ta stránka www.thebag.cz?
Jak je to s dopravou u te stránky thebag.cz?
tak klasicky poštou,tam by neměl být problém?
no tak doprava je tam v pohodě. Nám to došlo do 3 dnů. Já si moc thebag chválím
jasně, koukni na www.thebag.cz, je to super
nebude teď na www.thebag.cz nějaká sleva před začátkem školního roku?
Dámy za chvíli začíná opět škola. Umiňujete tu thebag.cz, můžete sem hodit konkrétni odkazy? Děkuji
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.