Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den. Je tu někdo, kdo má zkušenost s krosnami husky? Dostala jsem k Vánocům dárkový husky poukaz a moje stará krosna už je trochu pro ostudu, tak bych si asi vybírala tam. Máte vytypovanou nějakou konkrétní? Děkuju
Hledáme kvalitní školní batoh s ergonomickými zády. Dcera jde po prázdninách do první třídy.
Taky jsem hledala solidní školní batoh. Dcera je na svůj věk docela malá, tak jsem potřebovala, aby ji nebolely záda a hlavně, aby se nekřivily. Tak za nás určitě www.thebag.cz. Tam se mrkněte na ergobagy.
Ergobag bude mít i syn, jde po prázdninách do první třídy. Pro mě je důležité, že má bederni popruh,který prenaší vahu z 50% do panve. Výškové nastaveni ramenniho popruhuje taky důležité.
Školní batoh pro dítě, které roste musí mít ergonomická záda, batoh by měl s dítětem tzv. růst.
My hledali pro syna taky nějaký vhodný batoh do školy, hlavně s pevnými zády. Mrkněte na www.thebag.cz. Zaručeně si vyberete.
Super tip chceme synovi kupovat na Vánoce batoh do školy. Taky chci ergonometrické záda, slyšela jsem, že je to nejlepší.
Bezva, mrkla jsem na jejich stránky. Vybrali jsme moc hezký batoh.
Sháním nějaký suprový batoh pro dcerku. Půjde do první třídy a chtěla bych nějaký doporučit.
No je to náš horký favorit
Katko a ten jste už koupili a nebo ho zatím máte v hledáčku?
Ahoj, my máme jednoznačného favorita a to tento: http://www.thebag.cz/produkt/skolni-batoh-ergobag-prime-modry-ice/
Dámy za chvíli začíná opět škola. Umiňujete tu thebag.cz, můžete sem hodit konkrétni odkazy? Děkuji
nebude teď na www.thebag.cz nějaká sleva před začátkem školního roku?
jasně, koukni na www.thebag.cz, je to super
no tak doprava je tam v pohodě. Nám to došlo do 3 dnů. Já si moc thebag chválím
tak klasicky poštou,tam by neměl být problém?
Jak je to s dopravou u te stránky thebag.cz?
to je ta stránka www.thebag.cz?
Ahoj, chtěla bych koupit synovi nový batoh do školy, nosí v něm hodně věcí, nevíte o nějakém co by dobře seděl na zádech?
Jak je starý váš syn? dělají se různé velikosti batohů :-)
No půjde do třetí třídy, první aktovka co měl, tak moc dlouho nevydržela a zdálo se mi, že je také hodně těžká
Tak se mrkněte na www.bagmaster.cz, dělají hodně dobré batohy a akotvky pro děti, do školy se hodí :-)
na thebag maji aji krosny? Nemohu je tam najít
holky chci koupit synovi batoh, mate nejaky tip?
no holky tak to moc moc doporucuji web stranku www.thebag.cz super veci tam maji
no my především podle barvy, aby se synatorovi libil, ceny a kvality.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.