Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahojky kam by jste mi tu všichni doporučovali vyrazit s naším prckem v Praze? Rádi bychom navštívili spoustu míst, jsme tu krátce a ještě to tu moc neznáme. Budeme rádi, za každou akci, za dětský koutek, nebo cokoliv jiného.
Holky kde jste nakupovaly nábytek dětem do pokojíku?
Já jsem nakupovala na internetu, líbil se mi a nechtělo se mi chodit po obchodech. Nadchnula jsem se z pohodlí domova :D
A kde jsi ho nakupovala? Těch shopů je plno a jaksi je to na jedno brdo...
Maminky, podle čeho a jak ste vybírali kolo pro Vaše ratolesti?
Koukni tady na ty stránky, já sem tady kupovala, když se stavíš na kamenou prodejnu je tam příjemný personál www.cyklospeciality.cz
My máme štěstí že máme kamenou prodejnu zrovna u nás v Nuslích. Přiští týden v pondělí se tam jede schválně podívat.
taky přemyšlím že se zastavím ny jejich prodejnu, nevíte jak sjou na tom s cyklistickým příslušenstvím?
Maminky co chystátě děti na letní tábor, přibalujete jim se bou i nějaké vitamíny na imunitu?
Ahoj já přibaluju dětský sirup na podporu imunity, mám ho ozkoušený a skvěle se mi osvědčil.
Holky, hledam dobrou skolku v okoli Ostavy, kdo mi v tomhle poradi?
Holky jak probíhá zápis do soukromé školky, je to podobné jako do státní a nebo je to tam trošku jinak?
Ahojky, je to stejné u zápisu, ale u sokromé školy jsou přijaty děti i bez přijímaček, pokud mají dobrý prospěch. Zato je potřeba platit poměrně drahé školné. My jsme do toho šli, ale museli jsme si na to půjčit. Naštěstí u Maxihypa nebyli tak drazí, tak nás to tak nezatížilo. Budeme mít za sebou první rok na soukromé škole a úroveň je super!
Podáte si přihlášku a pokud je volno v soukromé máte jistotu místa, ve státní ne:) Já jsem z Prahy kde je skoro nemožné sehnat soukromou za rozumnou cenu, ale i přesto jsme našli a můj syn navštěvuje školku Rotunda,takže jestli jste z Prahy tak jen doporučuju. Navíc tu pořádají s děckama docela dost akcí:)
Řekla bych že to dost záleží na té školce, ale ve státní je jak píšou holky nějaký výběrový řízení. U soukromé to asi bude tak, kdo dřív přijde ten dřív mele. Já mám např. zkušenost s mš dráček, bylo místo, podala se přihláška a bylo to :)
Jak jste se školkou dráček spokojená?
Chtěla bych přidat tip na dárek pro holčičku, potažmo ženu nebo maminku. Kupuji velmi ráda vždy něco ze stránky www.tomelis.cz, kde se dá vybrat z bižuterie od hodinek přes prstýnky a náušnice skoro všechno. Moc pěkné věci se všem pak líbí.
Pražandy, jaké jsou vaše zkušenosti se školkami? Chodí některé z vašich dětí do školky Rotunda? Jak jste spokojené?
Holky znáte nábytek Jonas? Já na něj náhodou narazila na www.designoutlet.cz a moc se mi na oobrázku líbí.
Já jsem o něm slyšela od kamarádky. Ráda tam prý nakupuje, ale já jsem zatím nekupovala, ale chystám se na to :)
A ten děstký nábytek má? Nebo tam nakupuje něco jiného?
Dobrý den někdo zkušenost s touto školkou http://www.skolkarotunda.cz/ nevíte jestli se ta angličtina bude vyučovat už od září ?? Nemůžu to tam nikde najít na stránkách :(
Přihlásila jsem na příští školní rok dceru a co já vím tak by se měla vyučovat od září :)
Holky nechce se mi to všechno číst, tak se rovnou ptám. Znáte někdo www.jungle-gym.cz?
Já je znám. Nemám ho teda doma, ale kamarádka ano, mají to největší a je to luxus pro děti. Chodíme k nim často a děláme si super odpoledne.
A kamarádka je s ním spokojená? Jak dlouho ho mají, nejde na něm poznat opotřebení?
Maminky vy co jste z Prahy? Nemáte kontakt na nějakou šikovou splehlivou slečnu na hlídání?
my využíváme služeb agentůry a jsme moc spokojeni.
dali by jste sem prosím kontakt na tu agentutu? Také nutně někoho potřebujeme
Vše najdete pod tímto odkazem www.keiki.cz
Mají ho 3 roky a nezdá se mi, že by na nich šlo poznat, že by bylo špatné.
Maminky poradily by ste kde najdu šikovné skládací kolo pro celou rodinu na dovlenou?
Ahoj teď sem jela autem kolem bilboardu se skládačkama, bylo to z cyklospecialit, tak to tam zkus :-);-)
Najde se tu Pražanda co má děcka ve školce Rotunda?
Ahojda moje dítě bude chodit do Rotundy teď od září takže zatím zkušenost nemám ale bude se vyučovat anglický jazyk s rodilým mluvčím tak jsem moc zvědavá :)
Mě se výuka angličtiny touto formou právě moc zamlouvá, tak nad školkou s manželem hodně uvažujeme, tak doufám že budou mít ještě nějaké volné místo :)
Holky tak jak jste s touto školkou spokojený?? Chtěla bych sem dát kluka ale stále ještě nejsem úplně stoprocentně rozhodnutá, i když si říkám že dlouho bych se rozhodovat asi neměla, aby pro nás potom bylo ve školce ještě nějaké místo :)
I já můžu vřele doporučiti školku rotunda.Příjemný personál, supr cena a navíc výuka angličtiny s rodilým mluvčím,pro mě jednička mezi školkami)
Od kolika let berou děti do školky Rotunda prosímvás?
V Praze je spousta soukromých školek a já nevím kterou vybrat.Nejraději bychom anglickou školku,aby dětem dala něco navíc, a tak jsem zatím vyhlídla tuto školku http://www.pruhonickalabut.cz/ máte nebo měli jste tu dítko?
Mohu dát tip na bezva dárek pro vaše dětičky https://www.kigu.cz/
Dobrý den, jéé děkuji za typ to je fakt supr!!:) Co jste tu kupovala? Mě se líbí nejvíc ty overaly a čepky:)
Naše děti mají odtud batohy a čepice :)
A jak dlouhéé bylo dodání?
Nám to přišlo do dvou dnů
Tak to je krása,jestli je doba dodání do dvou dnů:)
Prosím prosím, dostala jsem za úkol koupit neteři nějakou sadu nádobí a něco spojeného s vařením. Všude je jenom plastové a chtěla bych něco, co se hned nezničí, neteř má 4 roky :) Děkuji
Ahoj můj manžel je kuchař a taky jsme sháněli a docela dlouho. Nakonec jsme našli toto http://www.malypomocnik.cz/detske-nadobi-cervene-%5B201110348%5D#.WBY0VbTUw_N a malá z toho byla nadšená :)
Tak jestli je kuchař, tak to chápu. Jinak děkuji za radu, vypadá to moc hezky, nikde jsem sama nenašla nic lepšího :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.