Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na nějaké dobré eshopy s dámskou módou a sportovním oblečením. Děkuji za reakce;)
Já vždycky najdu co potřebuju na eshopu unimoda, kde je to taková všechochuť a člověk tam fakt najde od každého něco :)
Jak dlouho Eli trvá než mi od nich přijde balíček ? Nemáš zkušenost i s výměnou, když by mi oblečení nesedělo ?
Objednávali sme na sedačky-nábytek, všechno přišlo vpořádku
Anežko co jste tu objednávala, a s dodáním jste byla také spokojená?
Dobrý den,jojo dodání vpohodě i komunikace eshopu musím říct že super. Objednávali sme toho více, komodu, skříň, atd... :)
My máme ergobag druhým rokem a syna vůbec z něho nebolí záda. To je díky nastavitelným popruhům.
Ahoj kde nakupujete dobrou vlasovou kosmetiku a jakou by jste mi doporučili? Děkuji
Ahoj já používám vlasovou kosmetiku od Matrixu.Nejlépe vyjde na notinu.
Proti zbytečnému nakupování: rady Veroniky Blabla Hubkové, napsala i knihu, koukněte na DVTV - moc zajímavé.
Nějaké dietnější recepty? Dáte tipy?
Vařím podle světa zdraví, zkuste mají docela velký výběr super receptů
Jéé super děkuji! Co jsem koukala tak je z čeho vybírat:-) Zkoušela jste i nějaký ten hubnoucí program?
Zatím nezkoušela ale uvažuji nad tím už nějakou dobu.. sice se snažím jíst zdravěji ale asi stále dělám něco špatně když se hubnutí nějak nekoná...tak si říkám alespoň nějakou tu konzultaci jednorázovou že bych využila.. vy by jste do nějakého programu do světa zdraví šla?
Co nábytek... Objednáváte na internetu nebo raději kupujete osobně? Co je lepší?
Já sem s manželem objednávala z netu a bylo to vpohodě, oba sme líní obcházet obchody, objednat je pohodlnější :D
A došel všechen nábytek vpořádku? Kde jste objednávali?
Všude se doporučuje spousta různých eshopů s clip in vlasy tak vůbec nevím odkud vybrat.... je nějaký eshop kde jsou jak kvalitní clip in tak i přijatelné ceny?
Z clipinhair mám doma nějaké sady clip in, s každou jsem moc a moc spokojená.. Já prostě clip in vlasy zbožňuju a když vím kde si můžu koupit kvalitní co mi dlouho vydrží tak je to prostě super! :)
Používáte na ty clip in vlasy nějaký speciální kartáč??
Jojo mám také odtud https://www.clipinhair.cz/10-kartac-na-prodlouzene-vlasy
Pročesává se to sním dobře? a jaké clipy odtud máte doma?
Ano pročesávají se mi sním krásně... objednávám si clip in z pravých lidských vlasů ...mám délky 63 a 73cm :)
Taky objednávám clip in sady v eshopu clipinhair.. Těch obchodů je tolik až jeden neví kde pořídit, ale tady ten eshop mi nejvíce sedl a clipy z něj také, sem moc spokojená
Edito naprosto s vámi souhlasím. Je toho tolik že sama nevím kde si svou první sadu pořídit, každopádně díky za tip na clipinhair, ten eshop mě zaujal
Není vůbec za co, když objednáte nad 1000kč tak dávají zdarma sadu clip in sponek a silikonové hodinky k objednávce
Vážně? To sem si nevšimla, děkuji za upozornění ... ale zní to dobře teda to musím zkusit objednat něco tady
Také si myslím. V dnešní době kdo vám dá něco zadarmo.. a tohle jsou skvělé dárky. Náhradní clip in sponky se nám co prodlužujeme clip in příčesky hodí, a ty hodinky jsou taky super, mám je doma a hrozně dobře se mi nosí
Já jsem dětem koupila na internetu tuto termosku na pití,která je spítkem https://www.inteligentni-termoska.cz/inteligentni-termosky/termoska-ii-pure-red-0-5l-detail
Kde si ten doplněk kupujete, objednáváte z internetu nebo seženu ho i v lékárně?
Alavis koupiš v lékarně, ale je to tušim na objednání, zeptej se.
v lékarně je za draho, lepší to koupit přes www.alavis.cz
Prodlužujete si vlasy?? Objednáváte v clipinhair??? Zaujal mě výběr clip inů které mají
po internetu kupujeme i potravinové doplnky a ruzne vitaminy na klouby
Po čerstvé zkušenosti můžu ohledně clip in také doporučit Hotstyle eshop. V pátek jsem objednala a dnes mi přišla sada domů, dostala jsem k ní náhradní clip in sponky zadarmo a clipy vypadají ještě lépe než na fotce, obrovská spokojenost!!!
co sis tam koupila? Jak je to s dopravou a odpovídají velikosti?
Doporučíte mi dobrou značku doplňků na hubnutí? Ráda bych něco přírodního a hlavně osvědčeného děkuji
Dobrý den,já beru doplňky od světa zdraví Sunkins
Můžu poprosit o inspiraci, kde na internetu nakupujete oblečení ? Prosím ne žádné drahé značky, ale jenom cenově dostupné kousky :) nepotrpím si na ty předražené věci :)
Má někdo zkušenost s batohy od thebagu? Konkrétně s ergbagem?
Jejich batohy do školy znám. Syn ho má už třetím rokem a pořád je v pořádku.
Ten ergobag mě zaujal přestože je dražší. Ale na druhou stranu evidentně vydrží.
Určitě vydrží, při normálním zacházení i několik let.
Náš syn ergobag má dva roky, batoh je pořád beze změn.
To je pravda, batohy od thebagu jsou opravdu kvalitní a vydrží. Naše děti ani jiné nechtějí. Nosí se velmi pohodlně.
A který batoh konkrétně máte?
Máme ergobag, ten nám vyhovuje nejvíc. Má nastavitelné popruhy a tím se váha na zádech rozloží. Děti nebolí záda.
Na jejich www.thebag.cz jsem objevila ergobag. Hned mě zaujal, má nastavitelné popruhy, spoustu reflexních prvků, různé přihrádky. Je ideální pro syna.
Dívala jsem se na ergobag na www.thebag.cz. Dceři se líbí.
Ergobag patří mezi velmi kvalitní batohy, po roce nošení vypadá pořád jako nový.
Prodlužujete vlasy? Je lepší objednat na internetu nebo koupit někde osobně?...Narazila jsem na eshop Hotstyle kde se mi líbí výběr jaký mají, tak kdyby měl někdo zkušenost budu také ráda za info děkuji
Těžko říct co je lepší... já raději objednávám. Hotstyle můžu doporučit...příčesky co mám odtud jsou kvalitní
Děkuji a které objednáváte, dívala jsem se že mají z pravých lidských vlasů a japonský kanekalon
Objednávám si clip in z lidských vlasů :)
Jak dlouho vám clip in tak vydrží cca?
Ahoj kde bych koupila nějakou dobrou termotašku.Příští měsíc letíme k moři a já bych potřebovala sebou nějakou dobrou kabelu na jídlo k vodě.
Já jsem si koupila letos do chorvatska dobrou termotašku na inteligenti-termoska.Má ji moje kamarádka už dlouho a je s ní moc spokojená.Vyrábějí ji v Německu a dávají na ni velkou záruku.
Mě ji koupil minulý rok manžel,když jsme letěli do Itálie.Krásně v ní vydrží nápoje studené u vody.Beru si ji vždy v létě,když jedeme někam k vodě.
Prosím o radu, zda jste někdo nakupovali stavební materiál, zahradní nářadí či zahradní nábytek přes internet? Pořídili jsme si pozemek a chceme si tam zatím zřídit zahrádku. Manžel hraje hru sazka sportka a normálně si nedávno vsadil a pak jsme prošvihli losování. Koukla jsem se náhodně asi 4dny na to na https://vyhraj.com/sportka-kontrola-tiketu/ a světe div se, vyhrál !!! Nikdy jsem nevěřila, že by to mohlo postihnout i nás. Tak jsme si splnili sen a na zahrádce budeme časem stavět. Takže za Vaše tipy budu moc ráda. Díky moc*5*
na kupovani po netu ano, ale zase všechno v rámci možnosti. Oblečení bych tam nikdy nekupovala, to si raději zajedu do obchodu-nákupního centra.Stavební materiál-nevím, bála bych se...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.