Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, co byste mi poradily, aby byl můj byteček útulnější? Jsem napnutá jak kšandy :-) Díky
Moderní a kvalitní nábytek mají u Design Outletu. Dají se tam sehnat i pěkné bytové doplňky, které někdy kupuji i jako dárek pro ostatní, protože vím, že se zavděčím....;-)
My jsme zase nakupovali pár doplňků na e-shopu Doplňky domů. Původně jsme tam nakupovali stojany na kola do garáže, ale i další věci nás tam zaujaly. :-)
A které stojan na kola si myslíte, že je nejlepší? Doma máme kolo manžel, já i dcera. =)
My jsme kupovali na 2 kola, tento: http://www.doplnkydomu.cz/p/stenovy-drzak-pro-2-kola-sklapeci Ale na 3 kola to bude obdobné. :)
Děkuji moc, vidím, že mají více typů držáků! *5*
Kdo doporučí kde nakoupit dobře a kvalitně spotřebiče.Mladí se budou brát a ráda bych jim nějak pomohla.
alza.cz, mall.cz ,ale chce to vychytat akce bývají velké slevy
na internetu různé slevové akce ...
Yankee candle mají teď na svých stránkách letní výprodeje :-) Myslím, že jejich svíčky jsou prima na zútulnění bytečku :-)
Já si osobně myslím, že velký dojem udělá na první pohled podlaha.
To je pravda, že je to důležitá část bydleni a musí se ladit k nábytku atd.
Určitě, proto máme i www.piedra.cz, protože je moderní a vypadá to v moderně zařízeném interiéru super.
Kam konkrétně jste si ji dali, nějak jsem nepochopila přesně
Jednu barvu máme v koupelně a na chodbě a podobnou barvou navazujeme v kuchyni a ubývacím pokoji, protože je máme spojené v jedné místnosti
V koupelne mam jemne zelinkavou, do koupelny s eme hodi prijde mi svezi a cista taktez s etam podle me hodi hezka modra :)
Pokud chcete vybavit byt nebo i domeček moderně a netradičně, mám tip na bytové doplňky od Design Outletu. Koupila jsem si přes jejich eshop www.designoutlet.cz i dárky pro rodinu na Vánoce. Obzvlášť pěkný jsou vázičky a květináčky....;-)
Aha, to máte dobře vymyslené. A jaké kombinace jste vymysleli? Nebo máte jednolité barvy?
fajn je kdyz je cely byt dum sladen do jendoho stylu, pak vypada vse sladene a hezke ted uz jen si styl vybrat :)
Jak jsou tady ty obrázky http://piedra.cz/kamenny-koberec/vnitrni tak tam je víc podlah a barev u sebe. A máme tu černou se světlými kamínky a v obývacím pokoji tu před jedno na té fotce. Asi to nepochopíš, protože nevím jak líp to popsat.
Ahojky lidičky :) Kdyby se někdo sháněl po dobré realitce tak mám teď skvělou zkušenost s touto http://www.coloseumreality.cz/
Skrze co jste tuto realitku oslovila? Sháním nějakou která by mi pomohla s pronájmem bytové jednotky
S prodejem,určitě se na ně obraťte já jsem s jejich službami stoprocentně spokojená!:)
Děkuji, zastavila jsem se na pobočce a působilo to tam na mě moc dobře, tak jsem se rozhodla že do toho s coloseum půjdu
Dám tip na krásný moderní nábytek s poutavým designem. Koupili jsme si od nich postel do ložnice a bytové doplňky. Výhodou bylo, že nám to doručili až domů, kde to manžel složil a bylo. Zkuste mrknout na Design Outlet, třeba vyberete i něco na Vánoce. Hlavně babičkám se těžko co vybírá....
Reality coloseum je skvělá volba!:) Mám čerstvou zkušenost, se zprostředkováním prodeje mého domu. Profesionální přístup, a co hlavně tak jsem se opravdu nemusela o nic starat
Chtěla bych se zeptat když máte zkušenost s realitní kanceláří, budu prodávat byt 4+1 musím si volat odhadce na odhad ceny nebo i toto za mě vyřídí realitní kancelář? Oslovit realitku chci v každém případě ale předběžně jsem zjišťovala co a jak je v tomto potřeba udělat tak by mě zajímalo co bude na mě a co zařídí realitní kancelář
Odhad si můžete nechat přes realitní kancelář udělat,dělá to i coloseum.Zařídí odhad nemovitosti, vyřídí i hypotéku když by jste chtěla. Ale jinak jak jsem psala, všechno vám vysvětlí a udělají za vás, já se opravdu o nic starat nemusela a byla jsem informovaná o celém průběhu
Když chcete mít pěkný byt, tak by neměli chybět květiny, doplňky a obrazy
nazdarek tak to vim o jedné luxusní s trance s doplňky a jmenuje se designoutlet a najdeš tam fakt krásny věci...sama mam zkušenost a jsem spokojena
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.