Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, dáváte prosím něco pejskovi po úraze? Napadlo mě, že by mu něco mohlo pomoct nebo aspoň podpořit hojení rány.
Také dávám našemu psovi pro lepší zdraví jeho klubů doplněk stravy GeriatiVet Dog od vetexpert-shop .cz Je to kompletní doplněk stravy pro staršího psa, který mu pomáhá k lepšímu pohybu. Díky svému složení funguje skvěle i pro podporu imunitního systému a proti demenci.
V lékárně ho mívají, ale ne všude. Já ho objednávám přímo tady www.lekarna.cz/dacom-colafit-max-forte-na-klouby-pro-psy-100-tablet
Děkuji všem za komentáře - poradíte ještě kde ho objednat na internetu? Nebo je třeba k dostání i v lékárně?
Taky jsem ho pejskovi jednu dobu dávala, když měl potíže s klouby. Teď máme sice nějakou dobu klid, ale plánuju mu ho zase nasadit z preventivních důvodů.
Na to je výborný Colafit Max forte. Zrovna teď mám pejska čerstvě po operaci a doporučil nám ho právě operatér.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.