Diskuse na téma Kojenecké mlíčko

18. 04. 2023 Denisa5 Batole

Maminky, syn má 3 měsíce a potřebuju ho dokrmit kojeneckým mlíčkem. Dáte mi doporučení jaké kojenecké mlíčko koupit? Sama se v tom nevyznám a na trhu je fakt hodně značek.

Marionneta 20.04.2023

Já jsem zkoušela synovi dávat vícero značek - nevěděla jsem, co mu sedne. Zůstali jsme ale u Sunaru, ten mu vyhovoval, ale i nejvíc chutnal.

Denisa5 22.04.2023

Děkuji za komentář :) Ještě jsem se dívala, že má víc druhů mlíček. Který prosím koupit?

Marionneta 25.04.2023

Určitě Sunar Premium, ten má nejlepší recepturu www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-premium-1-pocatecni-kojenecke-mleko-700g

Denisa5 28.04.2023

Super, moc děkuji, už mám Sunar objednaný :)

Bea 31.03.2024

Jak to děláte s kojeneckou vodou? Nechci kupovat balenou, nevěřím, že je to kvalitní. Našla jsem filtry od české firmy Dionela, líbí se mi, že je to naše výroba a že vyhrály ty jejich filtry i v dTestu, nemáte náhodou někdo zkušenost s nima? Díky za reakce :-)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:51
289 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:48
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat