Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
čaute lidi můj drahý bude mít svátek, v naší rodině takové věci neslavíme,ale u nich ano.Tak chci najít nějaký kompromis, něco, co bychom mohli držet každý rok. Máte nějaký nápad?
Já pro něj nachystala romantický večer a koupila jsem masážní olejíčky a hračky aby to bylo opravdu nezapomenutelný, koukněte na https://e-kondomy.cz/
Noo to zní dobře, jaký ty masážní oleje ti přijdou nej?
Ty zahřívací jsou super, třeba karamelový úúžasně voní :)
co takhle zajít na únikovku? To by byl aspon zážitek :-)
to je super nápad:-) Já byla jednou na brainfaq :-)
co mu dát speciální dárek ve formě striptyzu a na sobě mít jenom krásné krajkové prádlo, bodyčko, košilku?
Možná nějaký výlet nebo mu koupit něco s elektroniky
nebo nějaký originální dárek :-). tohle je stránka, kde když koupíš něco, peníze jdou na zdravotně postižené, a některé dárky jsou dobré hlavne ty zážitkové http://www.srdcervaci.cz/
Mrkám na to a zážitkové jsou fakt originální...
Ahojky, opravdu originální dárek k jmeninám spojený i se zážitkem je jistě dokonalý hravý sex. Pomocí sexuálních pomůcek a třeba i lubrikačnímu gelu partnera jistě potěšíte a odvedete od starostí běžného života.
My byly v divadlo Studio dva na představení Sex pro pokročilé, doporučuju, je to supr představení
jéé, tohle divadlo znám, tam hraje Bob Klepl, je boží! <3 Těším se na Smolíkovi! ;-)
Vyrážím v pátek na Letní scénu Vyšehrad na Kutloch, představení pod širým nebem jsou super! A navíc snové obsazení <3
Já jsem byla s mužem na jeho svátek na autosalonu v Ženevě byl spokojen, vstupenky jsem sehnala přes zkustotaky.cz
my jsme byli nafotit společné fotky, abychom si je mohli dát do bytu. Plánovali jsme to dýl, ale až na jeho svátek jsme šli
Tak si udělějte společně hezký den, něco určitě vymyslíš, kdo jinej by měl vědět, co má rád než ty
Ahoj, to u nás se zase nikdy neslavil nijak první Máj a u přítelovy rodiny ano, tak místo dárečků chodíme každý rok odpoledne na prochajdu, pak do naší oblíbené restaurace Lavička, dobře se nadlábneme a pak si doma pustíme film a uděláme popcorn.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.