Diskuse na téma Dárek pro babičku

26. 02. 2013 Magdis Prosím o radu

dobrá den všem :-) řešíme doma menší problém, babička bude slavit 80 narozeniny a jak je již tradiční tak v takové věku lidi už nic nechtějí, když jsem se jí několikrát ptala tak mě řekla hlavně zdraví a nic jiného...vím že má pravdu ale přeci jen ji chceme potěšit nějakým hezkým dárkem, protože si ho určitě zaslouží ale vůbec jsme nepřišli na to co by to mohlo pro tak starého člověka, který všechno má a nic nechce, být? *1*

Janka12 08.12.2016

Vřele doporučuji knihu Deník praštěné 4cátnice, určitě si ráda zavzpomíná na dobu Husákovy mládeže - a hlavně se dobře pobaví - nebude se nudit *4*

Klára 08.12.2016

Ahoj koupila jsem babičkám balíček z himalyo.cz je to zdravé a dobré.

Mína 25.11.2016

Koupili jsme naší babi k narozeninám sadu olejů do koupele a byla nadšená https://www.ageo.cz/produkt/darkova-sada-oleju-do-koupele-6-x

Šárina Mína 04.12.2016

Taky jsem letos nakoupila v ageo každému k Vánocům dárkovou sadu :)

Makča Šárina 07.12.2016

Jak dlouhé je dodání z ageo?

Šárina Makča 14.12.2016

Co mi přišlo tak do dvou dnů jsem měla dárkové balíčky doma:)

Romana 21.11.2016

Dobrý den, babička má za týden narozeniny - 84 let. Když byla naposledy v nemocnici na rehabilitacích, tak si hodně pochvalovala šlapátka, kde se šlape jako na kole, akorát v leže nebo v sedě. Tak už je máme doma https://www.dentimedshop.cz/detail/ortopedie-rehabilitace-a-sport/rehabilitacni-a-sportovni-pomucky/pedalova-pomucka.html. Bude mít určitě radost, protože v nemocnici z toho byla nadšená a říkala, že jí to na ty její zdravotní problémy pomáhá.

Silvousek 14.11.2016

Volila bych třeba nějaký fotokalendář nebo nějaký fotoobraz. :) Moje babička také nic nechce. Budu jí dávat fotokalendář. ;-)

Silva Silvousek 15.11.2016

Já si krásný vybrala u Design Outletu. Každý má v zásobě fotky, které by měl rád na očích. Nápaditý dárek hlavně pro ženy!!!XD

Renka 13.11.2016

Dobrý nápad je darovat cokoliv, co bude hezká vzpomínka. My jsme našim oběma babičkám dali fotky vnoučat, jak jsme byli s dětma u fotografa. Oběma se to líbilo.

Alžběta Renka 15.11.2016

A kde jste byli nechat děti vyfotit?

Renka Alžběta 16.11.2016

Jsme kousek od Prahy, takže v Praze ve Fotopromě.

Alžběta Renka 24.11.2016

O tom studiu Fotopromě jsem slyšela. Lidi si chválí, ty jejich originální nápady na fotky a přístup fotografů. Můžeš mi prosím napsat jejeihc přesnou adresu?

Renka Alžběta 28.11.2016

Tady je přesná adresa a také telefon http://www.fotoprome.cz/pages/kontakty.asp

běta 01.09.2016

taky tam ráda nakupuji, mají dobré ceny a ty jejich akce jsou taky super, segra to vždycky hlídá :D

lana běta 01.09.2016

freeport je super, akorát jsem teď bez auta tak budu muset zlákat někoho aby se mnou vyrazil na nákupy :)

lea 01.09.2016

taky mám dobrou zkušenost s freeportem, tam by jste určitě našla, co potřebujete :)

Martaa 31.08.2016

Jestli máte děti, tak co třeba nějaké fotodárky s fotkami vnoučat - pravnoučat? U nás vždy slaví úspěch fotoknihy, hrníček s potiskem apod. Nebo posbírat fotky z celého života babičky, naskenovat a udělat nějakou krásnou velkou fotoknihu i s popisky...

Verča 23.08.2016

To si můžu tak vybrat? To je dobrý, že nemají na výběr třeba jenom tři barvy.

Martina Verča 30.08.2016

Určitě. Zkus tam zavolat a domluvit se s nimi kdyžtak.

Martina 14.08.2016

Od strakos.eu, líbil se mi tvarově. A hlavně je plno kombinací ze kterých jsme mohli vybrat.

Verča 31.07.2016

A kde jsi koupila pro babičku ušáka? A jak se jí líbil?

Martina 29.05.2016

Já jsem koupila babičce k narozeninám krásného barevného ušáka. Měla z něho radost, prý má teď u televize pohodlíčko jako nikdy.

Radka 05.02.2016

ahoj, my s babičkou občas chodíme na bowling (ano je aktivní) a hra se ji i v jejím věku líbí, tak jsme ji koupili trofej z www.pohary-bauer.cz a napsali datum, kdy jsme byli naposled a dali ji to jako vítězce. Pokud má babička podobné zájmy, tak proč do toho nejít netradičně;-)

Linda 21.01.2016

Ahojky, my jsme babičce koupili nástěnnou poličku na květiny. Ještě chci koupit nějaké pěkné květináče, aby to měla v bytě pěkný.

benca 10.01.2016

k okruhlym narodeninam sa poskladame a viaceri darujeme pobyt do kupelov

Romana benca 10.01.2016

Zdravím, my jsme koupili babičce krásnou vázičku do obývacího pokoje. Má ráda květiny, tak ji to velmi potěšilo. Starému člověku ve bezradné něco koupit. Jsme rádi, že jsme se zavděčili. Dalo se to sehnat přes net. Měli velký výběr na Design Outlet. Jsou to designové chuťovky.

Lucka Romana 18.01.2016

Zdravím, no, to není špatný nápad! Květiny má ráda každá žena a navíc v pěkné váze či květináči udělají velkou radost. Díky za tip! Teď jsme koupili nějaké doplňky stravy a zjistili, že je nemůže užívat. Stálo to strašných peněz a člověk se přitom nezavděčil! Řekli jsme si, že to bylo naposled, takhle experimentovat!

Roska 18.08.2015

Dobrý den chtěla bych babičce k narozením dát dárkem nějakou kvalitní masáž, ona má tyhle srandy ráda, ale já sama sem nikdy na masáži nebyla a tak mě napadalo zda byste mi neporadili nějaký welnes v Praze. Díky

klára 24.01.2015

nejlepší a největší radost udělají foto dárky... my to různě střídáme-kalendář, rodinná fotka v rámečku, hrneček,...

Janča 29.08.2014

Co třeba tohle? :) Podle mě by se to babičce mohlo líbit. http://www.hyperslevy.cz/praha/29-8-2014-tisk-10-plakatu-s-vasi-fotografii/

Ruzenka 03.03.2014

Ahoj, tak (i kdyz je to trochu zastarale) nejaky darkovy kos s vecma, co ma rada, darkovy poukaz nebo treba tady maji fajn veci http://www.obchod-s-darky.cz/darek-pro-babicku-80 super jsou ty vyhrivane pantofle nebo pokud jeste vari, tak zastera :) je to takova drobnost, ktera ji treba muze alespon pobavit :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat